| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Έχω μια ερώτηση: Μπορώ σε ένα πεδίο ενός πίνακα να πληκτρολογώ συνάρτηση και με κάποιο ερώτημα να την εκτελώ; Για παράδειγμα έχω ένα πίνακα "ΑΜΟΙΒΗ" με τα εξής πεδία: ΚωδΑμοιβής:Α/Α Είδος Αμοιβής:Από λίστα Τρόπος Υπολογισμού Αμοιβής:Συνάρτηση Υπολογισμού ανάλογα με τον τύπο Έστω για παράδειγμα κάνω δύο εγγραφές: 1 ΚωδΑμοιβής:1 Είδος Αμοιβής:Για εργασία μέχρι 5 ώρες Τρόπος Υπολογισμού Αμοιβής:=ώρες*3 2 ΚωδΑμοιβής:2 Είδος Αμοιβής:Για εργασία ανά βδομάδα Τρόπος Υπολογισμού Αμοιβής:=ώρες*2,5 Οπότε σε ένα ερώτημα όταν δίνω τις ώρες και το είδος της αμοιβής να μου υπολογίζει την αμοιβή με τον ανάλογο τύπο. Σημ. Το παράδειγμα είναι τυχαίο. Επεξεργάζομαι μία βάση δεδομένων για θέματα πολιτικού μηχανικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να έγινα κατανοητός. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αυτόματη εισαγωγή ημερομηνίας, μετά απο ενημέρωση πεδίου | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 27-04-15 23:20 |
| [Συναρτήσεις] Εισαγωγή συνάρτησης σε πλαίσιο κειμένου | perikles | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 08-05-14 12:11 |
| [ Φόρμες ] Τιμές πεδίου φόρμας απο την COM1 | κασαλ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-10-12 11:12 |
| Εισαγωγή ημερομηνίας σε τμήμα πεδίου. | agantos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 24-02-12 08:37 |
| [ Φόρμες ] Εισαγωγή πεδίου σε υπόμνημα | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 06-06-11 15:34 |
Η ώρα είναι 10:24.

Θεματικός Τρόπος