Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα είμαι καινούριος στο forum , μόλις χθες γράφτηκα ,και μπορώ να πω ότι το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.Οι γνώσεις στην access είναι ελάχιστες και θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να με βοηθούσε στο εξής. Έχω ένα πλαίσιο ελέγχου και ένα πλαίσιο κειμένου το πλαίσιο κειμένου είναι ημερομηνία. Προσπαθώ να κάνω όταν τσεκάρω το πλαίσιο ελέγχου τότε στο πλαίσιο κειμένου να περνά αυτόματα η σημερινή ημερομηνία. Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
![]()
Στο OnClick Event του πλαισιου ελεγχου θα βαλεις αυτη την γραμμη κωδικα: me.PlesioKimenou = Date Καλη συνεχεια...
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα.Ευχαριστώ για την απάντηση.Το έχω κάνει σε ένα μικρό παράδειγμα και δούλεψε αλλά δεν μπορώ να το καταφέρω στην εφαρμογή. Πιστεύω να τα καταφέρω ευχαριστώ και πάλι να έχετε καλή μέρα όλοι.
|
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα στην παρέα Πέτρο, θα μπορούσες επίσης, στην ιδιότητα «Προέλευση του στοιχείου ελέγχου» του πλαισίου κειμένου, να βάλεις τον τύπο: =IIf([chkName];Date();""). Φυσικά θα αντικαταστήσεις το chkName με το πραγματικό όνομα του πλαισίου ελέγχου. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Γιώργο το βρήκα γιατί δεν δουλεύει. ήθελε να ενεργοποίηση του περιεχομένου από την προειδοποίηση ασφαλείας έβαλα αυτό του Τόλη γιατί εμφανίζει τα δεδομένα και στον πίνακα Σας ευχαριστώ και τους δύο. Να είστε καλά πάντα Πέτρος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Hμερομηνία ελέγχου σε φόρμα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-02-13 13:36 |
[ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 19:12 |
[VBA] Πλαίσιο ελέγχου | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-10-11 14:13 |
[ Φόρμες ] Υπερσύνδεση ή Κουμπί ελέγχου; | dream-garden | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-03-11 17:52 |
Διαδικασία ελέγχου | NIC | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-08-10 16:29 |
Η ώρα είναι 20:48.