| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
παιδιά γειά σας. Καλό μήν αύριο και πιστεύω να σας βρίσκω για αρκετό καρό ακόμα στο φορουμ πριν τα μπάνια. Λοιπόν στο θέμα μου. Έχω φτιάξει ένα έγγραφο (βλ. συνημμένο-stromata) και στην έκθεση στην στήλη Hm_eidopiisis θέλω να παίρνει ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ την ημερομηνία από την στήλη Hm_agoras και να βγάζει την ημερομηνία μετά από (6) μήνες και μετά να παίρνει την ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και να βγάζει την μετά (6) μήνες. ΔΗΛ: Hm_agoras 1-7-2011 Hm_eidopiisis 1-1-2012 και μετά πάλι 1-7-2012 κ.ο.κ. Πιστεύω αν έγινα αντιληπτός. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω μήπως αντί έκθεσης να γινόταν να ενημερώνει ένα μηνιαίο ημερολόγιο. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Ημερομηνία μετά από 6 μήνες | Xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 16-03-21 11:20 |
| Πρώτη Κυριακή μετά από δοθείσα ημερομηνία. | Spirosgr | Ημερομηνία & ώρα | 0 | 11-01-15 02:46 |
| [Excel07] Αυτόματη αρίθμηση μετά από κλικ | Διογένης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 03-07-12 10:31 |
| [VBA] Κλείδωμα μετά την χρήση 30 ημερών. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-05-12 23:03 |
| Ταξινόμηση Φόρμας μετά από Ενημέρωση | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-02-12 14:38 |
Η ώρα είναι 16:59.

Θεματικός Τρόπος