29-06-11, 16:24
|
 | Συντονιστής Όνομα: Νίκος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 28-12-2008 Περιοχή: Θεσσαλονίκη
| |
Γιώργη Καλησπέρα
Δεν νομίζω να έχεις την εντύπωση οτι εργαζόμαστε κατά παραγγελία και ...κατ' εικόνα!
Στο παρόν Φόρουμ δεν χρειαζόμαστε τις παραπομπές σε άλλα φόρουμ ή ιδιωτικές εταιρείες. (παρά μόνο στις ιστοσελίδες βοήθειας του ms office)
Αγαπητέ μου, τις "ανάγκες" σου μπορείς να τις περιγράψεις. Τόσο απλά! Δες το κείμενο του Γιώργου. Γνωρίζει ότι έκανε μόνο την αρχή και δίνει την σκυτάλη σε σένα για να πεις τι βελτιώσεις θέλεις και ο διάλογος να έχει συνέχεια. Παράδειγμα: Είχα την ιδέα να συμμετάσχω στο διάλογο με χρήση της συνάρτησης msgbox, αλλά δεν ήταν προταιρεότητά η συμμετοχή αυτή.
Ο Τόλης έχει δίκαιο. Το περιβάλλον, το οποίο βρήκες για να αναπτυχτούν οι διάλογοι που εσύ επέλεξες, κάποιοι περίεργοι τύποι -όπως ο Τόλης- είχαν την ευθύνη της διαμόρφωσης του κλίματος.
Τόλη συγνώμη που έκανες αυτό που έπρεπε εγώ να κάνω, αφού το είδα. Έχω δικαιολογία, αλλά δεν θα την επικαλεστώ.
Με εκτίμηση σε όλους
Νίκος Δ.
|