Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Εκθέσεις ] Δημιουργία έκθεσης που δείχνει τα αποτελέσματα μιας φόρμας με ένα κλικ.

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 03-05-11, 11:12
Όνομα: Ίρις
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή Δημιουργία έκθεσης που δείχνει τα αποτελέσματα μιας φόρμας με ένα κλικ.

Καλησπέρα σε όλους,
Προσπαθώ να κάνω το εξής: Έχω φτιάξει μια φόρμα με διάφορα δεδομένα από τα οποία ο χρήστης επιλέγει, όπως π.χ. 2 διαγράμματα με χρήση συγκεντρωτικού γραφήματος όπου ο χρήστης φιλτράρει ποιά δεδομένα θέλει να εμφανίζονται στο γράφημα.
Αυτό που προσπαθώ να κάνω τώρα είναι με την χρήση ενός κουμπιού στην φόρμα να μου εμφανίζεται οτιδήποτε έχει η φόρμα σε μια έκθεση (σε μορφή προεπισκόπηση εκτύπωσης δηλαδή)
Το θέμα μου όμως είναι πως η φόρμα είναι δυναμική και ο χρήστης κάθε φορά που την χρησιμοποιεί αλλάζει τα γραφήματα, τις επιλογές από combo boxes κτλ και θέλω κάθε φορά με το πάτημα αυτού του κουμπιού απλά να εμφανίζεται στην έκθεση ότι υπάρχει στην φόρμα ( δηλαδή να κάνει ένα update αυτόματα της φόρμας και όπως είναι ακριβώς με τις επιλογές του χρήστη να τα εμφανίζει στην έκθεση).
Φαντάζομαι για κάποιον ειδικό στην acess δεν είναι δύσκολο, γιατί έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ είναι ουσιαστικά ένα print screen της φόρμας με τις αλλαγές του χρήστη και εμφάνιση αυτού στην έκθεση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ίρις
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Πεδίο μιας φορμας σε κείμενο pixelman Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 07-10-16 21:38
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία Έκθεσης dmarop Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 26-11-12 16:50
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία έκθεσης bill72 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 17-10-12 09:04
Ενημέρωση Φόρμας με το κλείσιμο μιας άλλης Χρήστος Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 19-06-11 18:49
αριθμητικα αποτελεσματα & μη εμφανιση στοιχειου ελεγχου φορμας manos77 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 13-07-10 16:55

Η ώρα είναι 22:04.