04-05-11, 21:08
|
| Όνομα: Ίρις Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 12-01-2011 Περιοχή: Θεσσαλονικη
| |
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Νίκο!
Έχω προσπαθήσει χωρίς VBA να κάνω πολλά πράγματα αλλά όχι ακριβώς αυτό που θέλω..Τα γραφήματα έχουν φτιαχτεί με χρήση συγκεντρωτικών πινάκων επειδή ήθελα την δυνατότητα να αλλάζει ο χρήστης κάποια δεδομένα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να καταφέρω να φαίνεται κάθε φορά στην έκθεση μου Final Report οτιδήποτε έχει η φόρμα HOME ανάλογα με τις επιλογές του χρήστη.
Πιο συγκεκριμένα ενώ εγώ σαν χρήστης αλλάζω τις επιλογές στην φόρμα μου και πατάω το κουμπί ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ για να ανοίξει η έκθεση, μου ανοίγει την έκθεση με όλα τα δεδομένα που θέλω να φαίνονται αλλά όχι με τις πρόσφατες επιλογές (κρατάει δηλαδή στην μνήμη, αν το λέω σωστά, μόνο τις πρώτες επιλογές του χρήστη όταν πρωτοανοίγει την φόρμα).
Προσπαθώ να κάνω κάτι εύχρηστο για τον χρήστη έτσι ώστε με το που επιλέγει αυτά που θέλει να δει στην φόρμα να έχει την δυνατότητα να το δει και στην έκθεση και μετά αν θέλει να το εκτυπώσει.
Ένα ,απλοϊκά, Print screen της φόρμας στην έκθεση .
Ειλικρινά ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να ασχοληθείς με το πρόβλημα μου!
Φιλικά Ίρις
|