| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, Πώς μπορεί ένας user να κάνει execute ένα SSIS Package σε SQL Server 2008 μεσω της Access; Αυτό που έχω κάνει είναι 1. στην MSDB database του SQL (για τον χρήστη που θέλω), έχω δώσει τους εξής ρόλους: SQLAgentOperatorRole, SQLAgentReaderRole, SQLAgentUserRole. 2. εχω φτιάξει ένα job το οποίο καλεί το package 3. μέσω μιας stored procedure κάνω start το job. 4. καλώ την stored procedure από την Access. Εάν λοιπόν θελήσω να μπορεί και άλλος χρήστης να εκτελεί το Package θα πρέπει να του κάνω επίσης assign τους ρόλλους. Πιστεύετε ότι είναι ο ενδεικνυόμενος τρόπος αυτός που χρησιμοποιώ, έχετε να μου προτείνετε κατι άλλο..; Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εισαγωγή (και χρήση) excel μέσα στην access | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 26-07-16 03:28 |
| Πρόβλημα με εκτέλεση Ms access | johnchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-06-16 09:41 |
| Έγγραφο Word Μέσα από την Access | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-12-14 21:12 |
| ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ accdr ΜΕ ΧΡΗΣΗ ACCESS RUNTIME | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 26-02-14 13:44 |
| package and vba | Γιωργος μπομπ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-06-10 19:00 |
Η ώρα είναι 09:38.

Θεματικός Τρόπος