| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και πάλι μετά από ένα γολγοθά αρρωστιών που πέρασα αν και ακόμα κρατάνε , είπα να κάνω κάποια βήματα έτσι ώστε να ολοκληρώνουμε σιγά σιγά την τελική μορφή από το ακριβές ζητούμενό μου ![]() Το όλο θέμα ξεκίνησε από εδώ και μετά από κάποιες αλλαγές που έγιναν έφτασα να βρίσκομαι πάλι εδώ πριν καλά καλά γεμίσω το βιβλίο μου χωρίς λόγο ![]() Δεν ξέρω αν έχω πραγματοποιήσει σωστά τα βήματα που μου αναφέρθηκαν (εδώ και εδώ) , γι αυτό και αναρτώ το δειγματάκι μου για να με βάλετε στο σωστό δρόμο Ευχαριστώ εκ των προτέρων για άλλη μια φορά |
|
|
|
Φίλε Κωνσταντίνε, δες στο συνημμένο ένα παράδειγμα που ίσως θα μπορούσες να αξιοποιήσεις και να προσαρμόσεις στις απαιτήσεις σου. Γενικά πάντως νομίζω ότι θα πρέπει να έχεις στάνταρ ονοματολογία/ κωδικοποίηση για τα προϊόντα και να μην μπλέκεις στο ίδιο κελί όνομα προϊόντος με συντμήσεις ποσότητας ή συσκευασίας. ![]() Αν τα ονόματα των προϊόντων σου δεν είναι σαφή δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν κάποιο πρόγραμμα να σε βοηθήσει να αυτοματοποιήσεις την εργασία σου. Τα λέμε Θανάσης |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Θα πώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ένα ΜΠΡΑΒΟ για την υποστήριξη (τα μόνα που μπορώ να κάνω μέσα από τον διαδικτυακό τόπο )Το αρχείο το έχω ήδη αναλύσει και με καλύπτει πλήρως |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Προβολή access σαν εφαρμογή | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-04-14 12:08 |
| [ Φόρμες ] Εφαρμογή για την καταχώρηση αποδείξεων | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 15-09-11 19:04 |
| Εφαρμογή δανειστικής βιβλιοθήκης | dimmag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-06-11 09:44 |
| Εφαρμογή φίλτρου σε φόρμα | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-04-10 07:47 |
| Εφαρμογή Ημερολογίου σε Access | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 11-11-09 09:33 |
Η ώρα είναι 21:38.

)
Υβριδικός τρόπος