![]() |
Εφαρμογή επιλογής προμηθευτή 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα και πάλι μετά από ένα γολγοθά αρρωστιών που πέρασα αν και ακόμα κρατάνε , είπα να κάνω κάποια βήματα έτσι ώστε να ολοκληρώνουμε σιγά σιγά την τελική μορφή από το ακριβές ζητούμενό μου :001_smile: Το όλο θέμα ξεκίνησε από εδώ και μετά από κάποιες αλλαγές που έγιναν έφτασα να βρίσκομαι πάλι εδώ πριν καλά καλά γεμίσω το βιβλίο μου χωρίς λόγο :what: Δεν ξέρω αν έχω πραγματοποιήσει σωστά τα βήματα που μου αναφέρθηκαν (εδώ και εδώ) , γι αυτό και αναρτώ το δειγματάκι μου για να με βάλετε στο σωστό δρόμο :thumbup: Ευχαριστώ εκ των προτέρων για άλλη μια φορά :respect: |
1 Συνημμένο(α) Φίλε Κωνσταντίνε, δες στο συνημμένο ένα παράδειγμα που ίσως θα μπορούσες να αξιοποιήσεις και να προσαρμόσεις στις απαιτήσεις σου. Γενικά πάντως νομίζω ότι θα πρέπει να έχεις στάνταρ ονοματολογία/ κωδικοποίηση για τα προϊόντα και να μην μπλέκεις στο ίδιο κελί όνομα προϊόντος με συντμήσεις ποσότητας ή συσκευασίας. :023: Αν τα ονόματα των προϊόντων σου δεν είναι σαφή δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν κάποιο πρόγραμμα να σε βοηθήσει να αυτοματοποιήσεις την εργασία σου. Τα λέμε Θανάσης |
Παράθεση:
Θα πώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ένα ΜΠΡΑΒΟ για την υποστήριξη (τα μόνα που μπορώ να κάνω μέσα από τον διαδικτυακό τόπο:001_rolleyes: ) Το αρχείο το έχω ήδη αναλύσει και με καλύπτει πλήρως :yahoo: |
| Η ώρα είναι 21:37. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.