| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |
| Παράθεση:
Σε ένα νέο φύλλο, μετά τα φύλλα των προμηθευτών, στο κελί Α1 γράψε τον τύπο: =IF(OFFSET(Search!$A$7;1;ROW()-1;1;1)<>"";OFFSET(Search!$A$7;0;ROW()-1;1;1);"") και σύρε τον προς τα κάτω όσοι και οι προμηθευτές σου. Μετά από κάθε αναζήτηση, το νέο φύλλο θα περιέχει τους προμηθευτές που έχουν το προϊόν που αναζήτησες. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Σίογυρα όμως θέλω , μιας και αυτό που έπρεπε να γράψω ήταν πως θέλω τα αποτελέσματα των προιόντων και όχι των προμηθευτών... Δηλαδή αν υπάρχει κάποιος τύπος που: "Μετά από κάθε αναζήτηση, στο νέο φύλλο να περιέχει τα προιόντα απο τους προμηθευτές."Ευχαριστώ εκ των προτέρων για ακόμη μια φορά και συγνώμη για την αναστάτωση και ταλαιπωρία... |
|
|
|
Φίλε μου, για να έχεις τα αποτελέσματα σε μια στήλη, αρκεί να αντικαταστήσεις στον κώδικα το "i - 3" με το "1" χωρίς τα εισαγωγικά. και για να μην έχεις το όνομα του τελευταίου φύλλου στο κελί Search!A7, πάλι στον κώδικα αντικαθιστάς το Sheets(i).Name με το "Αποτελέσματα που βρέθηκαν" με τα εισαγωγικά όμως αυτή τη φορά. Κοίταξε την συνάρτηση call_Find_str() που έχω στον κώδικα και έχω βάλει και επεξηγήσεις. Αν δεν σου είναι κατανοητά θα σου έλεγα να ξεχάσεις προς το παρόν την VBA αφού δηλώνεις και αρχάριος. Φιλικά Θανάσης ΥΓ. Σε ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για την ανταπόκριση και τα καλά σου λόγια και στα δύο θέματα. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Αναζήτηση - Εκτέλεση - αρχείων στην Excel | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 10-02-13 20:12 |
| [Γενικά] βοήθεια με άνοιγμα αρχείου excel | koumpana | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-06-12 11:49 |
| [VBA] Αναζήτηση ΑΜΚΑ στην Excel. | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 24-09-11 13:48 |
Η ώρα είναι 03:07.

, μιας και αυτό που έπρεπε να γράψω ήταν πως θέλω τα αποτελέσματα των προιόντων και όχι των προμηθευτών...
Δηλαδή αν υπάρχει κάποιος τύπος που: "Μετά από κάθε αναζήτηση, στο νέο φύλλο να περιέχει τα προιόντα απο τους προμηθευτές."
Υβριδικός τρόπος