| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Εχω στείλει από 6/4/22 το παρακάτω μήνυμα στο admin@ms-office.gr και παρά τις υπενθυμίσεις δεν έχω λάβει καμμία απάντηση. Επιχειρώ να ανοίξω "Νέο Θέμα", αλλά δεν μου επιτρέπει ! Θα μπορούσατε να ελέγξετε το λογαριασμό μου ή/και να με καθοδηγήσετε γαι το τι πρέπει να κάνω ? Επίσης παλαιότερα λάμβανα ειδοποίηση στο ηλ. ταχυδρομείο μου [e-mail] όταν ένα μέλος απαντούσε σε ερώτημά μου. Εδώ και πολύ καιρό, η αποστολή έχει διακοπεί [οπότε πρέπει να μπαινο-βγαίνω στο φόρουμ συνεχώς για να ελέγχω]. Μπορεί να αποκατασταθεί η αποστολή μηνύματος [όπως αρχικά] ? Ευχαριστώ για την προσοχή σας, αλλά και τη βοήθεια που έχω λάβει από τα μέλη. Τι συμβαίναι ? Γιατί με αγνοείτε ? Εν τω μεταξύ δεν μου εμφανίζονται πλέον ούτε τα θέματα που παρακολουθώ ! Συμβαίνει κάτι με τον λογαρισμό μου ? |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Μετατροπή κειμένου excel σε access νομισματικής αξίας | docker | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-10-15 17:17 |
| [VBA] Μεταφορά κειμένου από word σε excel με vba | dim.konst | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 02-09-13 18:18 |
| [Μορφοποίηση] Excel Μορφοποίηση Πλαισίων Κειμένου | dream-garden | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-04-11 14:45 |
| [VBA] Επιδιόρθωση κατεστραμμένου κείμενου σε Excel. | Ms-Office-Development Team | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 18-03-10 19:49 |
Η ώρα είναι 04:34.

Θεματικός Τρόπος