| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Παρακαλώ τη βοήθειά σας. Λαμβάνω σε εβδομαδιαία βάση από 15 συναδέλφους με Email μια εβδομαδιαία έκθεση σε αρχείο Excel, (Sales_Report). Τα δεδομένα του αρχείου αυτού τα αντιγράφω σε ένα συνολικό αρχείο (Total_Report) . Τα αρχεία Sales_Report & Total_Report έχουν την ίδια μορφοποίηση. Θέλω να διαμορφώσω το αρχείο Sales_Report με έναν κώδικα σε VBA ώστε όταν το λαμβάνω με Email , ο κώδικας να καλεί το αρχείο Total_Report από μια συγκεκριμένη διαδρομή (F:\SALES\Total\Total_Report.xls) και να αντιγράφει τα δεδομένα από την πρώτη ελεύθερη γραμμή και κάτω. Επειδή υπάρχει ο κίνδυνος οι συνάδελφοι να μπερδευτούν και να μου στείλουν το αρχείο 2 φορές η να μου στείλουν δεδομένα που μου έχουν ξαναστείλει, θέλω ο κώδικας πριν κάνει την επικόλληση των δεδομένων να κάνει έλεγχο των γραμμών και αν υπάρχουν δεδομένα που περάστηκαν να τα παραλείπει βγάζοντας ένα σχετικό μήνυμα. Ο έλεγχος πρέπει να γίνεται σε όλη τη γραμμή από την στήλη A έως τη στήλη Q. Τα δεδομένα σε όλες τις στήλες εκτός από την B (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) είναι με επικύρωση δεδομένων από λίστα. Αφού γίνεται η αντιγραφή να σώζεται το αρχείο (Total_Report.xls ) και να κλείνει. Ξέροντας ότι ζητάω πολλά, αλλά ελπίζοντας στη βοήθειά σας Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Διαγραφή αρχείου exe | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-15 20:05 |
| [Excel07] Αυτόματη ενημέρωση αρχείου | vasi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 28-07-12 09:16 |
Η ώρα είναι 09:38.

Θεματικός Τρόπος