| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
|
|
Καλημέρα Να σου απαντήσω εγώ, γιατί ο Τάσος δεν είναι «μέσα» Το .xla πρέπει να το βάλεις εδώ: C:\Users\Χρήστης\AppData\Roaming\Microsoft\AddIns ή C:\Users\Χρήστης\AppData\Roaming\Microsoft\Πρόσθετα ανάλογα τη γλώσσα που έχεις και να το ενεργοποιήσεις ακολουθώντας τα βήματα στην εικόνα |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, Σπύρο και ευχαριστώ για την απάντησή σου Με το που κάνω το add το excel με πετάει εκτός. Επισυνάπτω το screen των πρόσθετων όπου έχει βάλει το πρόσθετο στη λίστα των απενεργοποιημένων. Το έχω αποτσεκάρει και έχω ξανακάνει add αλλά μου κάνει το ίδιο Καμιά ιδέα; |
|
|
|
Κοίτα, σου είπα πως θα το κάνεις στο προηγούμενο post. Πήγαινε στον δίσκο C, ακολούθησε τη διαδρομή, βάλτο μέσα με drag and drop και μετά τις οδηγίες.... |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Τρέχω Excel 2019. Μήπως υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας;; |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Μετατροπή αριθμού σε κείμενο | taseftim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-06-20 18:21 |
| ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-10-16 17:58 |
| [ Πρόσθετα ] μετατροπή αριθμού σε κείμενο | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-02-14 16:27 |
| [Συναρτήσεις] Μετατροπή αριθμού σε κείμενο | mitsodou | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 25-05-11 08:12 |
| [Συναρτήσεις] Μετατροπή αριθμού σε κείμενο ολογράφως. | Ms-Office-Development Team | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 14-11-09 03:02 |
Η ώρα είναι 21:42.

Υβριδικός τρόπος