| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |
| Παράθεση:
πρόκειται για Συγκεντρωτικό πίνακα με πολλαπλές περιοχές συνάθροισης Θανάσης. |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ πολύ. Εισαι και αμεσος και εγκυρος!!!!
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα και από εμένα! Συμφωνώ με τον Μπάμπη, αλλά έχω ...παράπονο!!! ![]() Τελευταία φορά που μας εξηγούσες για Πίνακες(εκείνο με το Ονοματεπώνυμο...), κόπηκε στο τέλος το βιντεάκι και ακόμα δεν έχω καταλάβει το αποτέλεσμα... (Η αλήθεια είναι πως χωρίς να πολυασχοληθώ,,,,γιατί έχω πήξει στη δουλειά, αυτή την εποχή.....)Φιλικά Λευτέρης ![]() Υ.Γ Αστειεύομαι φυσικά με το έχω παράπονο! Τα λέμε φίλε.. |
![]() |
| Ετικέτες |
| 3d formula, pivot, sum, συγκεντρωτικός πίνακας |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Ομαδοποίηση σε Συγκεντρωτικό πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-04-16 15:58 |
| [Συναρτήσεις] Αρχική & τελική ημερομηνία σε συγκεντρωτικό πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-11-14 20:23 |
| [Γενικά] Πρόβλημα σε Συγκεντρωτικό Πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-03-14 21:10 |
| [Γενικά] Αναγραφή ημερομηνιών αναζήτησης σε Συγκεντρωτικό Πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 05-03-14 09:53 |
| [Συναρτήσεις] Καρτέλλα ανά Πελάτη, απο συγκεντρωτικό.. | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 08-07-11 16:26 |
Η ώρα είναι 17:19.

Τελευταία φορά που μας εξηγούσες για Πίνακες(εκείνο με το Ονοματεπώνυμο...), κόπηκε στο τέλος το βιντεάκι και ακόμα δεν έχω καταλάβει το αποτέλεσμα... (Η αλήθεια είναι πως χωρίς να πολυασχοληθώ,,,,γιατί έχω πήξει στη δουλειά, αυτή την εποχή.....)

Υβριδικός τρόπος