Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους σας. Θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα φύλλο εργασίας που έχω φτιάξει για την δουλειά μου, και το οποίο είναι χωρισμένο σε δυο "λίστες" ας το πούμε έτσι , όπου όλες οι στήλες της 2ης "λίστας" που είναι μορφοποιημένες με συναρτήσεις COUNT και COUNTIF παρακολουθούν την 1η λίστα, και βγάζουν συγκεντρωτικά ποσά μέσα στα κελιά της. Η τιμή που δείχνουν αρχικά πριν προσθέσουν ή αφαιρέσουν τα κελιά της 1ης λίστας είναι το μηδέν ( 0 ) Ερώτημα : Πως μπορώ να κάνω τις στήλες με τις συναρτήσεις να «δείχνουν» στα κελιά μόνο όπου υπάρχουν αλλαγές χωρίς να φαίνεται πουθενά το μηδέν ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας παιδιά ............... ΥΓ. Σημειωτέον ότι το λειτουργικό στην δουλειά μου είναι το Office 2003 ενώ στο σπίτι έχω 2010 ..... |
|
![]()
Φίλε Δημήτρη, για το 2003 Μενού Εργαλεία/Επιλογές/καρτέλα Προβολή και ξετσεκάρεις το Μηδενικές τιμές (στη μέση στο κάτω μέρος της καρτέλας). Ελπίζω να έχω κατανοήσει το ζητούμενο. Θανάσης |
| ||||
| ||||
![]()
Αντιθέτως φίλε Δημήτρη, εγώ θα ήθελα στα κελιά όλα τα μηδενικά και τα νούμερα ...της κοινωνίας μας! ![]() Από τα μηδενικά όμως των κελιών σου, ένας ακόμη τρόπος να απαλλαγείς, είναι και η χρήση της συνάρτησης IF() ως εξής: Κώδικας: =IF(COUNT(B3:AF3);COUNT(B3:AF3);"") Καλωσόρισες στο φόρουμ! Φιλικά, Γιάννης. Υ.Γ. Στο εξής, τα παραδείγματα που ανεβάζεις, φρόντισε να είναι τύπου *.xls έτσι ώστε σε αυτά να έχουν πρόσβαση και οι χρήστες που δεν διαθέτουν έκδοση του Excel μεταγενέστερη της 2003. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να πάρεις τη σωστή απάντηση πολύ πιο γρήγορα. ![]()
__________________ Αν δεν το ρωτούσες, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ...! ![]() ----------------------------------------------- Τελικά η γνώση, αντίθετα με ό,τι μέχρι σήμερα πίστευα, είναι η φυλακή της σκέψης. Όταν η αφετηρία είναι η ελεύθερη σκέψη, δεν χρειάζεται πλέον να φτάσεις πουθενά! |
| |||
| |||
![]()
Φίλε Δημήτρη, με την λύση της συνάρτησης IF που σου έδωσε παραπάνω ο φίλος ο Γιάννης σου επισυνάπτω το αρχείο σου (xls) με την λύση. Πρόσθεσα την συνάρτηση IF και στα κελιά που κάνεις αθροίσεις Φιλικά Γιώργος |
| ||||
| ||||
![]()
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους παιδιά ....με βοηθήσατε πάρα πολύ . Και συγγνώμη αν σας κούρασα
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Απόκρυψη κελιών | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 05-11-15 11:19 |
[VBA] απόκρυψη μακροεντολων | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 19-10-15 23:27 |
[Γράφημα] Απόκρυψη μηδενικών ετικετών δεδομένων | Χρήστος 79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-07-14 22:14 |
Ευρετήριο θετικών αρνητικών και μηδενικών τιμών σε ερώτημα | louk14 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-11-13 11:10 |
[ Πρόσθετα ] Απόκρυψη Γραμμών | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 22-01-12 12:38 |
Η ώρα είναι 19:05.