Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Πρόβλημα Δημιουργίας εφαρμογής excel για περίπτερο

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 25-10-10, 13:59
Όνομα: Αλέξης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Πρόβλημα Δημιουργίας εφαρμογής excel για περίπτερο

Για και χαρά σε όλους ,
Προσπαθώ να φτιάξω ένα πρόγραμμα στο excel το οποίο 1 να λειτουργεί σαν κομπιουτεράκι δηλαδή να βάζω την ποσότητα από διάφορα προϊόντα και να μου βγάζει την τιμή (αυτό το έχω φτιάξει) και 2 να μετρά την ποσότητα από τα προϊόντα που έχω πουλήσει και να την αποθηκεύει πχ να εμφανίζει στο 2 φίλο ότι έχω πουλήσει 20 κόκα κόλες 10 σοκολάτες .
Το κομπιουτεράκι το έφτιαξα , στη πρώτη στήλη έβαλα τα ονόματα των προϊόντων στην δεύτερη τις τιμές και στην τρίτη την ποσότητα (0) . Στο κάτω μέρος έβαλα το σύνολο και με την εντολή SUMPRODUCT(B2:B70;C2:C70) . έτσι κάθε φορά που αλλάζω τις μεταβλητές στην στήλη ποσότητα (από 0 πχ σε 2 ) μου βγάζει στο σύνολο την συνολική αξία .Μετά ξαναμιδενιζω τις συγκεκριμένες ποσότητες και μηδενίζετε και το σύνολο
Στο δεύτερο φίλο τώρα θέλω κάθε φορά που αλλάζω μια μεταβλητή να από 0 σε 1 ή σε 2 να αποθηκέψετε αυτός ο αριθμός και όταν ξαναμιδεσισω και ξανά αλλάξω να προστίθεται στον προηγούμενο έτσι ώστε ξέρω την συνολική ποσότητα που έχω πουλήσει έτσι ώστε να συνεχίσω και βγάλω το κέρδος κτλ.
Έχω κολλήσει και ζήτω την βοήθεια σας και επειδή μπορεί (σίγουρα δλδ) να μην έγινα κατανοητός επισυνάπτω και το αρχείο που έχω φτιάξει

Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx Βιβλίο1.xlsx (14,6 KB, 83 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 25-10-10 στις 14:29. Αιτία: Αφαίρεση μη αξιόπιστου (στο χρόνο) εξωτερικού συνδέσμου και προσθήκη συνημμένου.
Απάντηση με παράθεση

Ετικέτες
cash register, vba, vlookup, εφαρμογές, ταμείο

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Πρόβλημα στο άνοιγμα του Excel xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 10-01-15 22:36
[Γενικά] Πρόβλημα με excel makis123 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 12-12-14 10:43
[Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 02-12-13 13:14
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα δημιουργίας πίνακα petrosf Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 19-10-12 17:00
[Γενικά] Βελτιστοποίηση εφαρμογής. chris1978 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 07-09-11 18:44

Η ώρα είναι 21:36.