| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα. Εχω ενα αρχείο το οποίο το επεξεργάζομαι με μακροεντολές. Σε μία στήλη έχω διάφορες ημερομηνίες Αυτό που θέλω να κάνω είναι όταν ανοίγω το αρχείο να μου βγάζει ένα πλαίσιο διαλόγου στο οποίο να δίνω μια ημερομηνία ( πχ 1/10/2010) και να μου αλλαζει όλες τις ημερομηνίες οι οποίες είναι πριν από αυτή την ημερομηνία σε 1/10/2010. Ευχαριστώ Μανώλης |
|
|
|
Φίλε Μανώλη ο παρακάτω κώδικας κάνει αυτό που θέλεις. Κώδικας: Sub set_date()
Dim MyDate As Date
Dim c As Variant
On Error Resume Next
MyDate = 0
MyDate = InputBox("Enter date")
For Each c In Range("a2:a18").Cells
If c.Value < MyDate Then c.Value = MyDate
Next c
End Sub
![]() Πες μας αν έγινε. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Θανάση σε ευχαριστώ για αυτό που έφτιαξες. Ειναι αυτο ακριβώς που ήθελα και δουλεύει μια χαρά. Φιλικά Μανώλης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Καταχώρηση Ημερομηνιών | Xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 24-07-16 22:14 |
| [Συναρτήσεις] Αλλαγη ημερομηνία έπειτα απο αλλαγή | xaralampos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-06-16 21:45 |
| Υπολογισμός ημερομηνιών | spavlos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 21-10-13 15:43 |
| Προσθαφαίρεση ημερομηνιών | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 28-10-12 18:00 |
| [Excel07] Ανάπτυξη ημερομηνιών | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 16-10-10 18:19 |
Η ώρα είναι 07:31.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο