| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην παρέα! Το πρόβλημα μου είναι μάλλον δύσκολο... Θέλω να δημιουργήσω μια λίστα που να περιέχει το όνομα εκείνων των αρχείων που περιέχουν το φύλλο με όνομα "Term_XXE". Τα αρχεία αυτά βρίσκονται στο φάκελο "H:\DATA" και είναι περίπου 850!! Θα ήθελα επίσης αν γίνεται να δημιουργήσω Hyperlink για τα αρχεία της λίστας αυτής. Έχω ήδη δοκιμάσει με VBA να ανοίγω τα αρχεία και να ελέγχω αν υπάρχει το φύλλο "Term_XXE" αλλά είναι αρκετά χρονοβόρο και επίσης δεν λειτουργεί όταν τα αρχεία είναι κλειδωμένα με διαφορετικό κωδικό για κάθε αρχείο! Έχετε καμιά ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Χάρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΡΧΕΙΑ EXCEL | gaz_manos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-01-15 15:32 |
| [Γενικά] Πρόβλημα στο άνοιγμα ενός φύλλου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-01-15 10:47 |
| [ Συναρτήσεις ] Έλεγχος τιμών ενός πεδίου | giorgos_ad | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-09-14 21:48 |
| [Συναρτήσεις] Ενημέρωση μιας λίστας από μια άλλη λίστα ενός άλλου φύλλου εργασίας | labpanag | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-12-12 16:14 |
| Έλεγχος των πεδίων ενός πίνακα | stavros | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-12-09 11:51 |
Η ώρα είναι 18:45.

Θεματικός Τρόπος