| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Σας χαιρετώ! Εχω γράψει κάποιον κώδικα ο οποίος θα μου εμφανισει κάπoιους αριθμούς στην στήλη G αλλά ο κώδικας δεν λειτουργεί.Ισως να φταίει η διάταξη της εντολής next.Δεν μπορώ να δώσω λύση. Σας ευχαριστώ πολύ! |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Δημήτρη, Ο κώδικας δε λειτουργεί, γιατί δε δίνεις ποτέ τιμή στη μεταβλητή p με αποτέλεσμα να είναι πάντα ίση με μηδέν. Αυτό σημαίνει πως η συνθήκη ελέγχου "p = 100000 * I + 10000 * J + 1000 * K + 100 * L + 10 * R + M" είναι πάντα ψευδής και οι δύο εντολές για τη μεταβλητή Τ και τη στήλη G δεν πρόκειται να εκτελεστούν ποτέ. Τι ακριβώς χρειάζεσαι; ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Μέσα στο αρχείο σου βρήκα την επισυναπτόμενη εικόνα. Έχει κάποια σχέση με το ζητούμενό σου;
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Οχι Χρήστο η εικόνα που είδες δέν έχει σχέση με το θέμα,απλά είναι κάτι παρόμοιο που είχα φτιαξει παλιά! Ξέχασα να το διαγράψω.Αυτό που χρειάζομαι είναι στη στήλη G να μου εμφανίσει όλους τους εξαψήφιους με τους περιορισμούς που έχω βάλει,αν μπορεί να γίνει.θέλω τους εξαψήφιους που κάθε ψηφίο τους είναι μκρότερο απο το 6.Αν θέλεις μπορείς να μου διορθώσεις τον κώδικα που έχω γράψει; Σε ευχαριστώ! |
|
| ||||
| ||||
|
Αν έχω καταλάβει σωστά, χρειάζεσαι όλους τους εξαψήφιους αριθμούς με ψηφία 0,1,2,3,4,5. Δοκίμασε τον παρακάτω κώδικα αν σου φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα: Κώδικας: Sub E3APSHFIOI()
Dim I As Byte, J As Byte, K As Byte
Dim L As Byte, R As Byte, M As Byte
Dim T As Long: T = 1
Application.ScreenUpdating = False
For I = 1 To 5
For J = 0 To 5
For K = 0 To 5
For L = 0 To 5
For R = 0 To 5
For M = 0 To 5
Range("G" & T).Value = Val(I & J & K & L & R & M)
T = T + 1
Next M
Next R
Next L
Next K
Next J
Next I
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Λειτουργεί θαυμάσια Χρήστο! Ο κώδικας που έγραψα εγώ λειτουργεί για τετραψήφιους -τριψήφιους .Στην περίπτωση αυτή μου έβγαζε over flow!!! Σε ευχαριστ'ω πολύ!!! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Εμφάνιση Αριθμών | serres | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-05-16 19:28 |
| [Συναρτήσεις] Κατάταξη αρίθμων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-06-14 23:23 |
| [Γενικά] Αφαίρεση αριθμών | xray2201 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-10-13 11:37 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση αριθμών | arstmouz | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-10-13 21:42 |
| [Γενικά] Εμφανιση αριθμων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 24-03-11 20:20 |
Η ώρα είναι 17:15.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο