| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, Νέος στο forum έψαξα αρκετά αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Έχω φτιάξει το επισυναπτόμενο excel στο οποίο κατεβάζω από το ΕΡΓΑΝΗ τα χτυπήματα της κάρτας εργασίας και έχω βάλει συναρτήσεις για τον υπολογισμό ωρών, υπερεργασιώνν κλπ. Τα σύνολα που έχω προσπαθήσει να βγάλω δεν βγαίνουν σωστά και υπολογίζουν υπέρογκες ώρες (να σημειώσω πως η μορφοποίηση των κελιών των ωρών είναι ωω:λλ. Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι για να διορθωθεί . Ευχαριστώ προκαταβολικά. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Κώστα, Καλοσώρισες στο forum μας! Επειδή οι στήλες Ε και G αθροίζουν ώρες, η μορφή τους θα πρέπει να είναι [ω]:λλ. Επίσης, στο κελί Ε2 δοκίμασε τον τύπο: Κώδικας: =IF(D2>B2;D2-B2;(A2+1+D2)-(A2+B2))
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Λάθος υπολογισμός σε ερώτημα | cghera | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 12-11-20 17:02 |
| [Συναρτήσεις] Ωρες εργασίας | crc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 16-03-16 14:57 |
| [Συναρτήσεις] Τυχαίες Ωρες | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-03-16 23:20 |
| Πράξεις με ώρες | comsup | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-02-13 09:53 |
| [Συναρτήσεις] Υπολογισμός σε κενά κελιά | vasi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-05-12 11:28 |
Η ώρα είναι 16:45.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο