Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα στο forum, Εχω μια λίστα με κωδικούς + περιγραφές και αυτό που θέλω να πετύχω είναι το πληθως από κάθε μοναδική εγγραφή. Χρησιμοποιώ την countif αλλά μου μετράει ξανα τον ιδιο κωδικό πχ. 57808 Παραθέτω την εικόνα για διευκόλυνση. Σας ευχαριστώ, Φωτης |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα και καλή Χρονιά με υγεία Φώτη, Λέγοντας "το πλήθος από κάθε μοναδική εγγραφή", εννοείς πόσες φορές εμφανίζεται π.χ. ο κωδικός 57808 με την περιγραφή OLV-VOX LYSOPAINE 18 PASTILLES; Έχω την εντύπωση πως η COUNTIF() που χρησιμοποιείς, της λείπουν τα $ στους αριθμούς των γραμμών, γιατί αντιγράφοντάς την στις παρακάτω γραμμές, η γραμμή μεταβάλλεται ανάλογα με αποτέλεσμα να δίνει λάθος αποτέλεσμα κάθε φορά. Δοκίμασε: =COUNTIF($B$2:$B$638,B2). Θεωρώ πως έχεις την αγγλική έκδοση για να βάζεις "," αντί ";". Επίσης, προτείνεται καλύτερα να ανεβάζουμε αρχείο με δοκιμαστικά δεδομένα μας αντί για φωτογραφία.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα. Ευχαριστώ για την αναλυτική σας απάντηση.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Countif | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-04-21 11:02 |
[VBA] Αποφυγή διπλοτύπων εγγραφών | d_sachlikidis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 02-09-19 15:16 |
[Συναρτήσεις] συνάρτηση COUNTIF | stala | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 07-07-11 14:18 |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση υπό όρους - Countif | fulldeen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 13-04-10 13:32 |
Dublicates Remover - Αφαίρεση διπλότυπων εγγραφών στην Access | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 11-04-10 14:20 |
Η ώρα είναι 07:52.