Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Σύγκριση τιμών ανά γραμμή σε πολλές στήλες

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 30-03-24, 19:49
Όνομα: Τάσος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Σύγκριση τιμών ανά γραμμή σε πολλές στήλες

Κύριοι καλησπέρα σας,

Επανέρχομαι και πάλι για βοήθεια σε ένα πρόβλημα που έχω.

Έχω σε ένα αρχεία excel δύο φύλλα με δεδομένα και θέλω να τα συγκρίνω μεταξύ τους αν υπάρχουν διαφορές.

Στο Φύλλο1 (Βασικό φύλλο), έχω ένα πλήθος ονομάτων όπου στην στήλη Α, υπάρχει το ΑΦΜ και στις υπόλοιπες στήλες άλλες πληροφορίες.

Στο Φύλλο2 (Δευτερεύον φύλλο) στην πρώτη στήλη υπάρχει πάλι το ΑΦΜ και στις υπόλοιπες στήλες άλλες πληροφορίες.

Οι στήλες στο Φύλλο1 και στο Φύλλο2, έχουν τις ίδιες επικεφαλίδες

Το ερώτημα είναι πως μπορώ να δω, αν υπάρχουν και που διαφορές σε κάθε γραμμή κάθε στήλης;

Θα ήθελα (νομίζω ότι είναι καλύτερο ως αποτέλεσμα), σε ένα νέο Φύλλο που θα έχει στην στήλη Α το ΑΦΜ του Βασικού φύλλου (Φύλλο1) και αφού συμπληρωθούν σε αυτήν τα νέα ΑΦΜ του δευτερεύοντος φύλλου (Φύλλο2) οι υπόλοιπες στήλες να φέρουν τα στοιχεία του κάθε κελιού (ανά γραμμή και στήλη) και από τα δύο φύλλα, όμως να χρωματιστούν (?) τα κελιά που έχουν έρθει με διαφορετικό περιεχόμενο

Μήπως θα πρέπει να δημιουργηθεί ως αποτέλεσμα ένα νέο φύλλο (ή νέο αρχείο)
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx demo1.xlsx (68,0 KB, 1 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΣΤΗΛΕΣ gantonio21 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 22 26-04-23 18:01
[Γενικά] Αναζήτηση Ονόματος σε πολλές στήλες Alexandraadami Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 29-04-22 17:35
[Συναρτήσεις] Τύπος για σύγκριση τιμών geronik Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 17-11-14 20:05
[Συναρτήσεις] Σύγκριση Τιμών ΤΖΙΜΗΣ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 16-09-12 20:34
[Μορφοποίηση] Έυρεση μεγαλύτερων τιμών σε στήλες ManiaM Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 16-04-10 19:00

Η ώρα είναι 04:32.