| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, στο παράδειγμα που επισυνάπτω προσπαθώ με την countifs να καταμετρήσω τις συμμετοχές που έχουν οι αθλητές σε κάθε γήπεδο. Μου φέρνει όμως μόνο μέχρι τη μια συμμετοχή παρόλο που κάποιος έχει παραπάνω. Υπάρχει άλλη συνάρτηση που μπορώ να χρησιμοποιήσω; |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Σάκη, Νομίζω πως χρειάζεσαι τη συνάρτηση SUMIFS() και όχι την COUNTIFS(). Δοκίμασε στο L4 τον τύπο =SUMIFS($B4:$H4;$B$3:$H$3;L$3) και επικόλλησέ τον στα υπόλοιπα κίτρινα κελιά.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Όμως εγώ θέλω σε κάθε γήπεδο να μετράται η συμμετοχή και όχι το σκορ. Οι τιμές που έχω βάλει είναι οι πόντοι σε κάθε γήπεδο.Δεν θέλω το σύνολό τους. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Σάκη, Δικό μου λάθος τότε! Υποθέτω συμμετοχή θεωρείται το σκορ που είναι μεγαλύτερο του μηδενός. Για δοκίμασε στο L4: =COUNTIFS($B$3:$H$3;L$3;$B4:$H4;">0")
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Αυτό είναι....ευχαριστώ για άλλη μια φορά
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Καταμέτρηση υπολίστας | gliba | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-04-22 10:51 |
| [Συναρτήσεις] Απορια με την Countifs | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 21-08-19 23:48 |
| [Συναρτήσεις] Καταμέτρηση σε πίνακα | kellis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-02-19 19:09 |
| [Συναρτήσεις] Καταμέτρηση αδειων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 03-11-16 10:20 |
| [Συναρτήσεις] Καταμέτρηση τιμών | ΓιάννηςΔάσκαλος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 03-03-12 23:07 |
Η ώρα είναι 01:04.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο