| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα forum. Εχω ενα βιβλιο excel που κανουμε διαφορες εργασιες. Μια απο αυτη ειναι να αποθηκευουμε το φυλλο excel σε pdf αρχειο. Εχω φτιαξει αν κουμπι με τον κωδικα και πατοντας το μου αποθηκευει το φυλλο σε μια συγκεκριμενη διαδρομη σε αρχειο pdf. Προσθεσα και ενα φυλλο ακομα στο αντοιστοιχο βιβλιο, εφτιαξα το κουμπι, εβαλα τον κωδικα, και πατοντας το μου ζηταει ποσες σελιδες θα αποθηκευσει (σωστον) του βαζω την πρωτη, και μου αποθηκευει 3!!!! Ο κωδικας ειναι... Private Sub CommandButton1_Click() Dim rng As Range, sPath As String, vrng As Variant, i As Long On Error GoTo errHandler vrng = Array("", "a1:aa55", "a1:aa138", "a1:aa207") 'προσθέτουμε σελίδες i = InputBox("Δώσε τον αριθμό σελίδων 1 ή 2 ή 3") 'προσθέτουμε ή 4 ή 5 κλπ Set rng = Me.Range(vrng(i)) sPath = "\\sssssssssssss\Data ssssssssss\ssssssssssΣ\ssssssssss\sssssssssss\apo grafi.pdf" 'βάλε αυτό που θέλεις rng.ExportAsFixedFormat Type:=xlTypePDF, FileName:="" & sPath, _ Quality:=xlQualityMaximum, IncludeDocProperties:=True, _ IgnorePrintAreas:=False, OpenAfterPublish:=True Exit Sub errHandler: MsgBox Err.Description, vbCritical, "Error #" & Err.Number End Sub Εχω κολλησει, θελω να αποθηκευσω μια σελιδα απο το συγκεκριμενο φυλλο και μου αποθηκευει και δυο αλλες κενες σελιδες. Τι κανω λαθος???? |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Διαδρομή αρχείου αποθήκευσης | jorgis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 29-05-23 21:12 |
| [ Συναρτήσεις ] Επιλογή μέσου αποθήκευσης της βάσης | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-11-19 10:05 |
| [Excel07] Συνάρτηση αποθήκευσης αν | darkaccess | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-05-15 22:33 |
| [Γενικά] Μήνυμα αδυναμίας αποθήκευσης | Βίκυ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-08-12 01:13 |
| Κουμπιά αποθήκευσης και επαναφοράς | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-04-12 17:16 |
Η ώρα είναι 06:10.

Θεματικός Τρόπος