Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Βοήθεια στο excel

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 21-02-24, 18:06
Όνομα: ΑΓΓΕΛΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Smile Βοήθεια στο excel

Καλησπέρα στην ομάδα!!

Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με το παρακάτω θέμα.

Έχω ένα αρχείο excel για τη δουλειά μου στο οποίο θέλω στη μία στήλη (π.χ. στήλη Α) να γράφω κάποια ονόματα πελατών (απο συγκεκριμένη λίστα ονομάτων) και σε μια άλλη στήλη (π.χ. στήλη Β) να μου εμφανίζει (ανάλογα το όνομα του πελάτη) κάποια προκαθορισμένη τιμή τρόπου αποστολής.

Να σας δώσω ένα παράδειγμα:

Αν στη στήλη Α γράφω για παράδειγμα το όνομα ΔΗΜΗΤΡΗΣ να μου αποδίδει στη στήλη Β την τιμή ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ κι αν γράφω ΚΩΣΤΑΣ να μου αποδίδει τη τιμή COURIER.

Ψάχνω να βρω με ποια συνάρτηση και πώς πρέπει να την συντάξω ώστε να υλοποιείται η παραπάνω ενέργεια!

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] βοηθεια στο excel georgiahalki Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 12-07-22 08:13
[Συναρτήσεις] Βοήθεια με cheklist στο Excel. tolis_montana Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 26-01-17 18:07
[Excel07] βοήθεια με το excel perifteraki Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 27-02-15 15:13
[Γενικά] βοήθεια στο excel cave_man Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 16-07-14 13:22
[Συναρτήσεις] βοήθεια με συνάρτηση στο excel Γωγω Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 10-06-13 19:42

Η ώρα είναι 20:36.