| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλο το forum, και προκαταβολικά ευχαριστώ που μέσα από εδώ έχω βρει διαβάζοντας (πολλές ώρες διαβάσματος!!!) αρκετές λύσεις αι έχω αποκομίσει αρκετή βοήθεια. τώρα ήρθε η ώρα να γίνω πιο άμεσος και να ρωτήσω το παρακάτω: Προσπαθώ να φτιάξω ένα χρηστικό εργαλείο στην δουλειά μου όπου μέσα από μια φόρμα εισαγωγής να διατηρείται ένα βιβλίο κίνησης οχημάτων. τα δεδομένα που μου χρειάζονται είναι αυτόματη ημερομηνία, ώρα εξόδου και ώρα επιστροφής, αιτιολογία μετακίνησης, οδηγός και περιοχή κίνησης (και ένα με 2 ακόμα πεδία με π.χ. ίσως χιλιόμετρα). όταν κάνω την εγγραφή και περνάω τα δεδομένα στο φύλλο "βάση" τις περισσότερες φορές δεν έχω την ώρα επιστροφής. άρα θα πρέπει να μπορώ να διορθώνω ΜΟΝΟ την ώρα από την αντίστοιχη εγγραφή. (ή εν πάσει περιπτώσει στοιχεία μίας και μόνο στήλης) πως μπορώ να το πετύχω χωρίς να μπορεί κάποιος να επέμβει στα υπόλοιπα κελιά; Θέλω να είναι κλειδωμένα όλα και όταν χρειαστεί να γίνει αλλαγή μόνο σε δεδομένα μιας στήλης να γίνεται με κωδικό ενώ μόνο ο διαχειριστής του προγράμματος να ξεκλειδώνει όλα τα κελιά για αλλαγές. έχω δοκιμάσει την προστασία φύλλου αλλά δεν ξανακλειδώνει "αυτόματα" μόλις επιστρέψω στο φύλλο "φόρμα". Υπάρχει κάτι; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΥΓ. Επίσης αν μπορούσα να μεταφέρονται τα στοιχεία σε ενα 2ο φύλλο ως backup για να μπορώ να ελέγξω όποιες αλλαγές που έγιναν...θα βοηθούσε επίσης |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Σωτήρη, Υπάρχει ένα παρόμοιο πρόσφατο θέμα για κλείδωμα κελιών. Δες αν κάτι τέτοιο θα σε βοηθούσε ώστε ο κώδικας να προσαρμοστεί ανάλογα. Καλό θα ήταν να ανέβαζες κι ένα δείγμα του αρχείου σου για περισσότερη βοήθεια. Πάντως, δε νομίζω πως μπορούν να υπάρχουν ταυτόχρονα δύο κωδικοί κλειδώματος σ' ένα φύλλο εργασίας με διαφορετικά δικαιώματα, δηλαδή ένας για χρήστες και άλλος για διαχειριστή. Αν ξεκλειδώσει ένα φύλλο, τότε όλοι θα έχουν πρόσβαση στα πάντα.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Δικαιώματα βιβλίου | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-02-16 19:40 |
| [Συναρτήσεις] Υπολογισμός Χρόνου με δεδομένα Απόσταση και Ρυθμό κίνησης | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-12-15 07:38 |
| βοήθεια βιβλίου | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-05-11 11:21 |
| [VBA] Δημιουργία καθαρού βιβλίου | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-11-10 09:28 |
| [Γενικά] Δημιουργία λίστας φύλλων ενός βιβλίου | Billy | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-06-10 08:01 |
Η ώρα είναι 19:08.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο