| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας! Πιστεύω να είστε καλά! Στο βιβλίο που επισυνάπτω έχω προσπαθήσει να δημιουργήσω μια μακροεντολή ώστε να φιλτράρω μια περιοχή. Στην μακροεντολή, για το φιλτράρισμα 2 στηλών της περιοχής, έχω ορίσει μέσα πως να φιλτράρονται, έπειτα μια ακόμη στήλη να φιλτράρεται αλφαβητικά. Κάτι δεν μου δουλεύει σωστά όμως. Αν μπορεί κάποιος να δώσει μια βοήθεια, εάν είναι εφικτό βέβαια! Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Νίκο, Δοκίμασε μια πρόταση στο συνημμένο αρχείο. Αν δε σε καλύπτει, με ενημερώνεις. Πλέον δε χρειάζεται να έχεις σταθερά πόστα, αν αυτό δεν είναι πρόβλημα. Συμπληρώνεις τον πίνακα με οποιαδήποτε σειρά ανεξαρτήτου πόστου. Τροποποίησα το εύρος των πόστων ώστε να αυξομειώνεται ανάλογα αν προσθέτεις ή διαγράφεις κάποιο. Υπάρχει επικύρωση δεδομένων στη ΣΕΖΟΝ. Με μορφοποίηση υπό όρους όταν αλλάζει το πόστο, εμφανίζεται διαχωριστική γραμμή. Μη σε αγχώσουν οι πολλές γραμμές την ώρα που καταχωρείς, θα εξαφανιστούν με την ταξινόμηση και θα παραμείνουν αυτές που θα διαχωρίζουν τις ομάδες των πόστων. Τέλος, εβαλα σε σχόλια τον κώδικα που δε χρειάζονται, οπότε μπορείς να τα σβήσεις αν επιθυμείς.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο νομίζω πως τώρα όλα τα δεδομένα ταξινομούνται αλφαβητικά. Τα δεδομένα στη στήλη ΣΕΖΟΝ είναι σταθερά και δεν πρόκειται να αλλάξουν, ούτε να μπουν αλφαβητικά. Όλα τα πόστα μπορούν να επιλεχθούν σε οποιαδήποτε γραμμή και σε οποιαδήποτε σεζόν. Δεν τα ταξινομούσε όμως με τη σειρά που τα είχα καταχωρήσει στην μακροεντολή (αν είχα καταχωρημένα πόστα πχ. σέρβις και μετά στις υπόλοιπες κενές σειρές της ίδιας ΣΕΖΟΝ καταχωρούσα μια ΚΟΥΖΙΝΑ, θα έπρεπε να την πάει πρώτη, αλλά δεν την πήγαινε. Αυτό που χρειάζομαι είναι πχ. για ΣΕΖΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ όσα πόστα ΚΟΥΖΙΝΑ υπάρχουν να μπουν πρώτα στη λίστα, και σε αυτά να ταξινομηθούν αλφαβητικά όσα ονοματα υπάρχουν στην στήλη D. Άρα η λίστα θα ξεκινάει με όλα τα καλοκαίρια, τις κουζίνες και όσοι καταχωρήθηκαν να είναι αλφαβητικά. Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι χρειάζομαι και να μη σε μπέρδεψα περισσότερο ![]() Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου! |
|
| ||||
| ||||
|
Νίκο, Για δοκίμασε το συνημμένο αρχείο αν σε καλύπτει.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, Χρήστο είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν, μπράβο για την βοήθεια σου σε ευχαριστώ πολύ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Προσαρμοσμενη ταξινομιση | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 19-08-17 20:55 |
| [ Εκθέσεις ] Ταξινόμιση | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 22-01-15 10:32 |
Η ώρα είναι 20:42.

Υβριδικός τρόπος