| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα μετα απο αποτυχημένες προσπάθειες προσπαθώ να βγάλω μια άκρη αν γίνεται. Εχω ένα αρχείο Excel στο οποίο μέσω της droplist επιλέγοντας τον τιμοκατάλογο απο το φύλλο εκπτωσεις να φέρνει τιμές σε συγκεκριμένα κελιά απο την price με στήλη την τελική τιμη δεν ξέρω αν θα δούλευε η vlookup στην συγκεκριμένη περιπτωση, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστω π.χ επιλέγω απο την καρτέλα εκπτώσεις τιμοκατάλογο 1 στην κοκα γυαλι και θέλω να μου φέρει την τελική τιμη΄της κοκα κολα απο το φύλλο price και αντιστοιχα και για τους υπολοιπους τιμοκαταλογους. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Κυριάκο, Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο αν σε βοηθάει. Δεν είμαι σίγουρος αν το πέτυχα ακριβώς, αλλά επιλέγοντας στο φύλλο ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ αλλάζουν οι τελικές τιμές στους 5 πίνακες στο φύλλο Softdrinks.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
ναι Χρήστο πέτυχε θα παω να το εφαρμοσω και στα υπολοιπα φυλλα. Ευχαριστω πολυ
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Σύγκριση δύο φύλλων για Εύρεση διπλότυπων κελιών | kasnikos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-22 18:26 |
| [Γενικά] vlookup πρόβλημα | Τορίνι | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-05-21 11:05 |
| [Συναρτήσεις] Πρόβλημα με χρήση της VLOOKUP | LefterisA | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-11-18 05:12 |
| [Συναρτήσεις] εμφάνιση με vlookup συγκεκριμένων κελιών | pierta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 25-10-15 11:56 |
| [Συναρτήσεις] Excel, σύγκριση κελιών με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. | panda | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 22-02-11 23:34 |
Η ώρα είναι 20:38.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο