| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, χρησιμοποιώ την εντολή "INDEX(' ΑΓΩΝΕΣ 2024 OVERALL'!T$83:T$114;MATCH(A12;' ΑΓΩΝΕΣ 2024 OVERALL'!T$83:T$114;0))" για να φέρω από άλλο φύλλο την κατάταξη αλλά όταν υπάρχει ισοβαθμία δεν μου φέρνει τον 2ο ισόβαθμο και μου εμφανίζει σφάλμα #Δ/Υ. Πως μπορεί να υλοποιηθεί να έρχονται και οι 2 ισόβαθμοι; πχ 1 160 95% 2 150 90% 3 140 87% 3 140 87% |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Σάκη, Θα είναι εύκολο να ανεβάσεις ένα υπόδειγμα αρχείου ώστε να προσαρμοστούν ανάλογα οι τύποι;
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Χρήστο, ναι βεβαίως. Στο παράδειγμα την καλύτερη θέση την παίρνει αυτός που έχει το καλύτερο ΠΟΣΟΣΤΟ και όχι σκορ. Όπως θα δεις έχω βάλει τον ΑΘΛΗΤΗ 2 να είναι ισόβαθμος(σε ποσοστο) με τον ΑΘΛΗΤΗ 4. Μου βγάζει #Δ/Υ Επίσης όταν δεν έχουν οι υπόλοιποι αθλητές σκορ επίσης μου βγάζει #Δ/Υ....εδώ θα τα ήθελα κενά. Στο φύλλο ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ. |
|
| ||||
| ||||
|
Σάκη, Σου εμφανίζει σφάλμα, γιατί δε βρίσκει τον αριθμό 2 στην κατάταξη. Στο συνημμένο αρχείο χρησιμοποιώ τις κίτρινες στήλες (ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ RANK) ως βοηθητικές να αποδώσουν έναν μοναδικό αριθμό για την INDEX-MATCH. Ο μοναδικός αριθμός χρησιμεύει στις περιπτώσεις ισοβαθμίας στην κατάταξη των αθλητών.
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ πολύ Χρήστο. Θα το προσαρμόσω στο προγραμματάκι μου.
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, στο ίδιο παράδειγμα διαχωρίζω τους αθλητές σε 2 κατηγορίες PCP & SPR. Στο αρχείο που επισυνάπτω εκεί που έχω κίτρινο φόντο θέλω να φέρνει από το φύλλο ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΥΠΕΛΟΥ αυτούς που είναι στην κατηγορία PCP και με πράσινο φόντο αυτούς που είναι στην κατηγορία SPR. Eν μέρει το έχω κανει αλλά όταν δεν βρίσκει κάποιον από την κατηγορία αφήνει κενό. Πως μπορώ να πετύχω να φέρνει τον επόμενο στην κατηγορία χωρίς να αφήνει κενό.. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Σάκη, Έλεγξε αν το συνημμένο αρχείο είναι εντάξει.
|
| |||
| |||
|
Μια χαρά. Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ Χρήστο.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Εμφάνιση τιμής (από άλλο Φύλλο) σε κελί x, βάσει ονόματος σε κελί y | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 28-09-22 17:31 |
| [Συναρτήσεις] ευρεση λεξης μεσα σε προταση (απο λιστα λεξεων σε αλλο φυλλο) | KOSTAS-1976 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-06-21 12:02 |
| [Συναρτήσεις] Επιλογή δεδομένων από ένα φύλλο και εμφάνισή τους σε άλλο φύλλο του Excel | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-20 10:20 |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση τιμής σε πίνακα υπό συνθήκη και μεταφορά σε άλλο πίνακα | akis_man | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-09-19 20:03 |
| [Excel07] Απόδοση τιμής σε κελί, από άλλο φύλλο | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-12-18 07:42 |
Η ώρα είναι 20:48.

Υβριδικός τρόπος