| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα που έχω... Σε ένα φύλλο εργασίας του excel έχω ένα πίνακα με 3 στήλες. Η πρώτη περιέχει κωδικό, η δεύτερη την αντίστοιχη ονομασία, και η τρίτη το πλήθος του κάθε προϊόντος Θα ήθελα αν γίνεται να μεταφέρω τους κωδικούς, τις ονομασίες και την καταμέτρηση των μη μηδενικών τιμών των προϊόντων σε έναν άλλο πίνακα... Η λύση, αν είναι εφικτή, θα ήθελα να γίνει μέσω συναρτήσεων και όχι μέσω μακροεντολών... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα σε όλους! Αγαπητέ Κλεάνθη θα πρότεινα τα εξής: Στo κελί F2 βάλε τον τύπο: Κώδικας: =IFERROR( SMALL(IF(C$2:C$100>0;ROW($2:$100));ROW(A1));"") Κατόπιν σύρε το κελί προς τα κάτω όσο χρειαστεί. Στo κελί G2 βάλε τον τύπο: Κώδικας: =IF($F2="";"";INDEX(A:A;$F2)) Τα αποτελέσματα αυτής της στήλης F χρησιμοποιούνται από τις συναρτήσεις των επόμενων στηλών. Καλή συνέχεια! Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 05-09-19 στις 17:54. |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αγαπητέ Τάσο. Μου λύνεις τα χέρια. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Αυτόματη μεταφορά ολοκλήρου πινάκα σε άλλο φύλλο | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 07-09-17 22:10 |
| Μεταφορά δεδομένων από πίνακα ή ερώτημα σε νέο πίνακα με άλλη μορφή. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-12-14 20:31 |
| Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 12:53 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά αποτελεσμάτων γραμμικής παρεμβολής σε άλλο πίνακα. | chris1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-01-12 15:51 |
| [ Πίνακες ] Ενημέρωση δεδομένων πίνακα από άλλο πίνακα | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-04-11 11:50 |
Η ώρα είναι 19:14.

Υβριδικός τρόπος