| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, έχει δυο φύλλα εργασίας fyllo1 και fyllo2 Στο fyllo1 στο συγχωνευμένο κελί C2:D2 έχω ημερομηνία. Στο fyllo2 έχω έναν πίνακα με ημερολόγιο. χρησιμοποιώ μακροεντολή για την αντιγραφή τους, είναι εύκολο να προσαρμοστεί πρόσθετος κώδικας, ώστε όταν η ημερομηνία στην γραμμή ημερομηνίας fyllo2 που θα επιλέξω να γίνει αντιγραφή, αν δεν είναι ίδια η ημερομηνία που έχω στο fyllo1, Να μην εκτελείτε η μακροεντολή, και να εμφανίζετε π.χ. ένα messebox "Λάθος Ημερομηνία" Δεν χρειάζεται να γίνει και στις τρεις μακροεντολές στο Module, στη μια φτάνει ![]() μετά θα το προσαρμόσω ανάλογα ![]() ευχαριστώ για το χρόνο σας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christakos : 23-09-23 στις 16:10. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Εκτέλεση μακροεντολής για άνοιγμα φόρμας | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-04-15 22:54 |
| [ Συναρτήσεις ] ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΑΚΡΟΕΝΤΟΛΗΣ | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-08-14 17:09 |
| [ Συναρτήσεις ] Δημιουργία μακροεντολής για εκτέλεση εντολής | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-09-13 20:05 |
| [VBA] Εκτελεση Μακροεντολης | ytsiak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-10-10 17:53 |
Η ώρα είναι 06:30.

Θεματικός Τρόπος