| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα αναπτυσσόμενη λίστα με δυνατότητα αναζήτησης, έχοντας ένα φύλλο ΤΡΟΦΙΜΑ που θα αποτελείτε σίγουρα εως 300 γραμμές στο φύλλο ΠΙΝΑΚΑΣ πατώντας το εικονίδιο στην αντίστοιχη γραμμή αντί να ψάχνω στην λίστα ανάμεσα σε 70+ τρόφιμα, πληκτρολογώντας από το πρώτο γράμμα να εμφανίζετε και το τρόφιμο που αντιστοιχεί π.χ. είναι Σπανάκι ξεκινώντας από Σ ή Σπ Είδα ότι στις εκδόσεις 2021 και 365, γίνετε ήδη μέσα από την ενσωματωμένη αναπτυσσόμενη λίστα του excel, Δυστυχώς η χρήση θα είναι σε εκδόσεις ανάμεσα 2010 - 2019, και το combobox είναι αναπόφευκτο, αλλά χρήσιμο. βρήκα στο Forum κάτι αντίστοιχο, (το έχω σε φωτογραφία μέσα στο excel, φύλλο ΠΙΝΑΚΑΣ) αλλά είναι με ActiveX combobox, και το αποφεύγω γιατί έχω παρατηρήσει στο παρελθόν, ενώ σε εμένα λειτουργούσε, σε άλλον υπολογιστή όχι, ενώ ήταν ενεργοποιημένες η εντολές στις ρυθμίσεις παρόμοια σε εμένα, δεν ξέρω τι έφταιγε |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ευρεία αναζήτηση σε Combobox | intefix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-03-15 13:08 |
| [VBA] Αναζήτηση και πέρασμα τιμών σε UserForm | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 20-05-13 00:11 |
| [Γενικά] Καταχώρηση νέας τιμής σε αναπτυσόμενη λίστα | starcctv | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-03-13 21:46 |
| [VBA] Σύγκριση τιμών ComboBox από το ίδιο το ComboBox. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-13 12:49 |
| [Excel07] Αναζήτηση από λίστα | manos1 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-03-12 20:46 |
Η ώρα είναι 06:28.

Θεματικός Τρόπος