| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία προσπαθώ να κατανοήσω λίγο καλύτερα τα υπολογιστικά φύλλα Google φτιάχνοντας διάφορα σενάρια για το σχολείο μου. Σε ένα από αυτά το ζητούμενο είναι να μπορεί ο χρήστης να αντιγράφει ένα συγκεκριμένο εύρος (Α12:Η60) σε νέο αρχείο το οποίο θα σώζεται σε συγκεκριμένο φάκελο του Drive - διαφορετικό από τον φάκελο του μητρικού αρχείου - με όνομα την τιμή του κελιού Κ20. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα κάποια Apps Scripts που πλησιάζουν σε αυτό που θέλω - από ότι τουλάχιστον μπόρεσα να καταλάβω, γιατί τα περισσότερα μου φάνηκαν κινέζικα. Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει στην υλοποίηση του ζητούμενου; Να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη, αν βρίσκομαι σε λάθος topic αλλά δεν βρήκα κατηγορία σχετικά με τις online εφαρμογές της Google. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Συγχώνευση Sheet's | asterix | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 31-05-21 09:39 |
| Ρουτίνα για Google | ΑΛΕΞΙΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 01-11-13 15:24 |
| [VBA] Rename Tab Sheet | devcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-03-13 09:16 |
| [VBA] web into excel sheet | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 03-07-12 21:26 |
Η ώρα είναι 08:33.

Θεματικός Τρόπος