| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα βιβλίο excel όπου στα φύλλα "Α", "Β", "Γ", "Δ" περνάω εγώ τα δεδομένα στα κελιά που θέλω. Κατόπιν πρέπει στο φύλλο "Εισηγήσεις-Επιτηρήσεις" να περνάω στις αντίστοιχες ημέρες είτε "Ε" (αν το μάθημα είναι θεωρητικό) είτε "ΕΕ" (αν το μάθημα είναι εργαστηριακό και έχει στο τέλος ένα (Ε)). Για να μην το κάνω χειροκίνητα, όπου θέλει ψάξιμο ανάμεσα στα φύλλα του βιβλίου και μεγάλη πιθανότητα λάθους, αναρωτιόμουν μήπως υπάρχει κάποια συνάρτηση ή λειτουργία, όπου αφού ψάξει το όνομα του καθηγητή στα πρώτα τέσσερα φύλλα θα μου βάλει αυτόματα "Ε" ή "ΕΕ" στον αντίστοιχο καθηγητή και στην σωστή ημερομηνία. Δεν ξέρω πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι αυτό. Κάθε βοήθεια - εφόσον είναι δυνατόν - θα με γλίτωνε από πολύ ώρα δουλειάς και θα ελαχιστοποιούσε τα λάθη. Ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη caudillo : 11-03-19 στις 15:22. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πρόβλημα με εμφάνιση εγγραφών από διαφορετικούς πίνακες | johnpantazo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 19-05-18 05:39 |
| [ Φόρμες ] Αυτοματη εμφανιση νεων εγγραφων | balokalex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-02-17 07:23 |
| [ Υποφόρμες ] Εμφάνιση τελευταίων εγγραφων | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 10-01-17 15:27 |
| [ Εκθέσεις ] οριζόντια εμφάνιση εγγραφών σε έκθεση | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-08-14 07:39 |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση συνόλου εγγραφών | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 11-02-12 23:20 |
Η ώρα είναι 02:33.

Θεματικός Τρόπος