| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Στέλιο, Έβαλα το κουμπί ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, γιατί πρέπει να το έσβησα κατά λάθος στο προηγούμενο αρχείο. Σωστά ενεργοποίησες τις μακροεντολές για να λειτουργήσει ο κώδικας. Αφού διορθώσεις τη διαδρομή στο Β2, πατώντας το κουμπί ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ θα γίνει η εισαγωγή των φωτογραφιών, όπου: 1. Κάθε φωτρογραφία παίρνει διαστάσεις 0,7x1,07 εκατοστά και αντίστοιχα το πλάτος στήλης και ύψος γραμμής. 2. Κάνοντας κλικ σε κάθε φωτογραφία ανοίγει η αντίστοιχη εικόνα. 3. Κάνοντας κλικ στις τιμές της στήλης Μάρκα, ανοίγει ο φάκελος που περιέχει τις φωτογραφίες. Ανέβασα ένα δείγμα, όπως ακριβώς φαίνεται το αρχείο μετά το πάτημα του κουμπιού στον υπολογιστή μου. Έβαλα το φάκελο στο δίσκο C, δοκίμασα ονόματα όπως τα αναφέρεις με τα κενά στις φωτογραίες και νομίζω πως φαίνεται εντάξει.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ Εξακολουθεί να μη λειτουργεί 1. Στο κελί Β1 γράφει : C\IMAGES 2. Πάτησα το κουμπί Φωτογραφίες Δεν έγινε τίποτε. 3. Έκανα εισαγωγή των εννέα εικόνων. Μου πέρασε 8 εικόνες σε δυο ομάδες. Η πρώτη έχει τις φωτό που καταλήγουν σε 01. Στις στήλες BCDE δεν υπήρχε καμία καταχώρηση Δοκίμασα να μετατρέψω το αρχείο σε xlsb αλλά και πάλι δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Μετέφερα το αρχείο μόνον χωρίς τις μητρικές φωτογραφίες σε άλλο φάκελο στον ίδιο σκληρό δίσκο. Διαπίστωσα ότι οι φωτο παρέμειναν Στην μικρογραφία του ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.xlsm που μου έστειλες φαίνεται ότι λειτουργεί τέλεια. Το πρόβλημα μάλλον δημιουργείται κατά την μεταφορά από υπολογιστή σε υπολογιστή ή απο φάκελο σε φάκελο. Στέλνω αντίγραφο |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ | kasampas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 20-04-21 11:56 |
| [VBA] Εκτύπωση Τιτλων σε δευτερη σελίδα | LEO | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 17-10-18 12:33 |
| Ενσωμάτωση φωτογραφιών σε εγγραφές | tolis1975 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 01-12-10 22:17 |
| Εμφάνιση φωτογραφιών σε φόρμα | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-09-09 17:23 |
Η ώρα είναι 06:33.

Υβριδικός τρόπος