| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Σε ένα φύλλο εργασίας έχω δυο στήλες που σε τακτά χρονικά διαστήματα κάνω καταχωρήσεις. Θέλω σε δύο άλλα κελιά να μου εμφανίζεται στο ένα η τελευταία καταχωρημένη αγορά και στο άλλο η αντίστοιχη ημερομηνία. Για την αγορά το έχω καταφέρει με την συνάρτηση ΙNDEX(B3:B21;MATCH(1E+306;B3:B21;1)) που βρήκα στο forum. Δεν μπορώ να αντιστοιχίσω την ημερομηνία. Θα ήταν ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Γιώργο, Νομίζω πως στη συνάρτησή σου (για το κελί Ε11) αν αλλάξεις το πρώτο εύρος Β3:Β21 σε Α3:Α21, θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δηλαδή, χρησιμοποιείς τη γραμμή που βρήκε η MATCH() στην αξία αγορών και στις ημερομηνίες.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τότε μου φέρνει την ημερομηνία 13/3/2023. Το φύλλο excel έχει και άλλες στήλες που αντιστοιχούν στις ημερομηνίες που είναι κενές στην στήλη Β. Δεν μπορώ νατις διαγράψω ώστε να μου δίνει το αποτέλεσμα που θέςλω 2-3-2023.
|
|
| ||||
| ||||
|
Αυτό που εννοούσα ήταν πως αν στο κελί Ε11 γράψεις τη συνάρτηση =ΙNDEX(A3:A21;MATCH(1E+306;B3:B21;1)) θα πάρεις ως αποτέλεσμα 02/03/23. Αρκεί φυσικά η μορφοποίηση του κελιού Ε11 να έχει την αντίστοιχη μορφή ημερομηνίας. Τη δοκίμασα στο αρχείο σου και λειτουργεί σωστά.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ πολύ δουλεύει άψογα!!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] If right( επιστρεφει λάθος | stratis63 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 06-02-23 09:19 |
| [VBA] Συμπλήρωση γραμμών με δεδομένα απο στήλη excel | DIONYSIS_1 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-01-21 12:08 |
| [VBA] Μετακίνηση κελιών με χρώμα σε άλλη στήλη | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-05-18 16:05 |
| Πρόβλημα με συνάρτηση που θέλω να επιστρέφει τιμή μηδέν | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 10-01-15 14:06 |
| [Γενικά] Πως μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα που θα επιλέγω από μια στήλη σε μια άλλη | sakplak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 09-03-12 17:08 |
Η ώρα είναι 20:50.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο