Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Αναζήτηση δεδομένου σε άλλον πίνακα και υπολογισμός αθροίσματος

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 09-02-23, 20:40
Όνομα: Αντώνης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Question Αναζήτηση δεδομένου σε άλλον πίνακα και υπολογισμός αθροίσματος

καλησπέρα σε όλους

αναζητώ λύση στο παρακάτω πρόβλημα. Έχω μια "σταθερή" καρτέλα ( αρχείο : πελάτες Δημήτρη ) στην οποια περιέχονται στοιχεία κάποιον πελατών από το σύνολο του πελατολογίου μου. Στην άλλη καρτέλα ( αρχείο : πληρωμές μήνα ) είναι μια καρτέλα που δημιουργείται κάθε μήνα και αναγράφει ποιοι πελάτες πληρώσανε και τι ποσά. Αυτό που θέλω είναι, στο "Πελάτες Δημήτρη" στο φύλλο "ΦΕΒ 2023" να καταχωρηθούν όσοι πελάτες ανήκουν στο πελατολόγιο Δημήτρη ( αριθμός , ονοματεπώνυμο) και εμφανίζουν πληρωμές στο "Πληρωμές μήνα" μαζί με το ποσό πληρωμής και την ημερομηνία πληρωμής.
Επισυνάπτω δυο αρχεία , στο αρχείο Πελάτες Δημήτρη έχω δημιουργήσει το φύλλο "ΦΕΒ 2023" και καταχώρησα manual το αποτέλεσμα που επιθυμώ να εμφανίζεται .
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx ΠΕΛΑΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ.xlsx (9,3 KB, 7 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: xlsx ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΗΝΑ.xlsx (8,5 KB, 9 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Ετικέτες
excel, αναζήτηση, συναρτήσεις

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] υπολογισμός αθροίσματος βάσει χρώματος mantarinia Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 15-06-22 19:55
Τιμές πεδίου από άλλον πίνακα και αυτόματη καταχώρηση jamman Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 15-07-20 10:57
Μεταφορά στοιχείων πεδίου σε άλλον πίνακα Ρούλα Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 06-05-20 20:49
[VBA] Υπολογισμός αθροίσματος ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 16-07-18 16:49
[Συναρτήσεις] υπολογισμός αθροίσματος από συγκεκριμένο σημείο αναφοράς pierta Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 26-05-18 09:52

Η ώρα είναι 17:12.