| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα. Καλή χρονιά σε όλη την ομάδα! Ως νέο μέλος κατ΄ αρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω για την αποδοχή και να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους διαχειριστές για την όλη λειτουργία του site (οργάνωση, παρουσίαση θεματολογίας και επίλυσης προβλημάτων). Στο συνημμένο αρχείο έχω δύο φύλλα. Το πρώτο περιέχει τα προϊόντα με τον κωδικό αριθμό του καθενός. Στο φύλλο αυτό υπάρχει και μία στήλη στην οποία θέλω να έρχεται η πιο πρόσφατη τιμή μονάδας για κάθε προϊόν, την οποία θα παίρνει από το δεύτερο φύλλο στο οποίο έχω καταχωρήσει μερικές τιμές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δες μια πρόταση στο συνημμένο. Χρησιμοποιείται τύπος πίνακα που δομείται από τις συναρτήσεις MAX(), MATCH() και INDEX(). |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ!!
|
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Προσάρτηση δεδομενων απο πίνακα με autonumber σε πίνακα με ΙD:Number | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-01-17 19:12 |
| Μεταφορά δεδομένων από πίνακα ή ερώτημα σε νέο πίνακα με άλλη μορφή. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-12-14 20:31 |
| Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 12:53 |
| Αποφυγή διπλοεγγραφών κατα την μεταφορά δεδομένων από πίνακα σε πίνακα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-02-13 19:48 |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση και Εκτύπωση Δεδόμενων απο Βάση Δεδομένων | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 01-02-13 19:34 |
Η ώρα είναι 20:43.

Υβριδικός τρόπος