| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Προσωπικά όταν θέλω να εξάγω ένα φύλλο δημιουργώ ένα αντίγραφό του και εξάγω το αντίγραφο. Στο συνημμένο έχω δυο φύλλα (αυθεντικό, αντίγραφο) Καταχωρώ τα δεδομένα μου στο αυθεντικό, τα "τραβάω" στο αντίγραφο και εξάγω το αντίγραφο. Μετά με μια μακροεντολή κάνω απαλοιφή (clear) τα σταοιχεία που δεν χρειάζομαι από το αυθεντικό. Στο συνημμένο δεν έχω εντολή clear. Δες το αρχείο αν σε βοηθάει. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Δημιουργία Φύλλου εργασιας με υπολογισμό | Gladi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 29 | 16-12-20 11:40 |
| [Μορφοποίηση] Ονοματοδοσία φύλλου εργασίας | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-11-19 10:45 |
| [Γενικά] Τρόπος αποθήκευσης φύλλου εργασίας | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-05-19 23:36 |
| [Γενικά] Πρόβλημα στο άνοιγμα ενός φύλλου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-01-15 10:47 |
| [Συναρτήσεις] Ενημέρωση μιας λίστας από μια άλλη λίστα ενός άλλου φύλλου εργασίας | labpanag | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-12-12 16:14 |
Η ώρα είναι 18:57.

Υβριδικός τρόπος