| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, Έχω δημιουργήσει έναν συγκεντρωτικό πίνακα για ένα εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Εργασίας, και θέλω στην περιοχή των τιμών να μην εμφανίζει τις "τιμές" αλλά το ωράρια εργασίας, όπως καταγράφονται στο φύλλο "data" Να μην εμφανίζει δηλαδή την τιμή "1", αλλά το εκάστοτε ωράριο του εργαζόμενου, δηλ. 00:00-08:00 κ.ο.κ. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Θα ήμουν ευγνώμων! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-12-20 09:56 |
| [Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-12-18 21:25 |
| [Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 20:59 |
| [Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-06-13 10:19 |
| [Μορφοποίηση] Συγκεντρωτικός πινάκας και επιλεκτικά αθροίσματα | hugegou | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-07-11 16:38 |
Η ώρα είναι 06:33.

Θεματικός Τρόπος