Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Excel07] Εύρεση στήλης ακέραιων αριθμών μεταξύ μηδενικών στηλών

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 20-07-22, 11:10
Όνομα: Βαγγέλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Ελλάδα
Προεπιλογή Εύρεση στήλης ακέραιων αριθμών μεταξύ μηδενικών στηλών

Καλημέρα.
Αργά και σταθερά και με την βοήθεια σας μαθαίνω όλα τα μυστικά του excel και όσο ανακαλύπτω τόσο με γοητεύει.
Συγχαρητήρια στη σελίδα
Σήμερα λοιπόν ψάχνω να βρω (προφανώς συνάρτηση?) η οποία να με διευκολύνει όχι μόνο στην ανεύρεση της στήλης με ακέραιους αριθμούς μεταξύ μηδενικών στηλών αλλά να μου την τοποθετεί και δίπλα σε κενή στήλη ( δλδ να αποφύγω να κάνω αντιγραφή και επικόλληση) μαζί με τις προεκτάσεις της ( δλδ όλες οι μηδενικές στήλες και η στήλη με ακέραιους αριθμούς έχουν από κάτω προέκταση - συνέχεια αλλά με αριθμούς θετικούς-αρνητικούς-μηδέν)
Ευχαριστώ
Με Εκτίμηση

ΥΓ. Ο αριθμός 4 είναι το max μεταξύ των κελιών FJ8 έως IM8 . Αυτό καθιστά την κολόνα -σειρά από κελί FU1 εως FU12 ως την μοναδική και την οποία θέλω να μεταφέρω. Δεν με πειράζει και αν είναι χωρίς χρώματα δλδ ασπρόμαυρο. Αυτή θέλω να τη μεταφέρω στη κολόνα LV (την έχω με κίτρινο)
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx Πως το μεταφερω.xlsx (185,3 KB, 2 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vangelis1964 : 21-07-22 στις 08:54. Αιτία: Διευκρίνηση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Επιλεκτική εύρεση και μεταφορά δεδομένων μεταξύ 2 Excel αρχείων Menelaos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 08-08-19 12:59
[Excel07] Εύρεση όμοιων στηλών στο Excel George R Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 17-05-19 12:30
[VBA] Εύρεση αριθμών ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 05-08-18 10:44
[Συναρτήσεις] Αυτόματη αρίθμηση μοναδικών ακέραιων αριθμων ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 15-10-16 13:37
Εύρεση διπλών καταχωρήσεων μεταξύ δύο πινάκων γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 18-12-14 13:54

Η ώρα είναι 22:23.