Forum

Forum (https://www.ms-office.gr/forum/)
-   Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις (https://www.ms-office.gr/forum/excel-erotiseis-apantiseis/)
-   -   [Excel07] Εύρεση στήλης ακέραιων αριθμών μεταξύ μηδενικών στηλών (https://www.ms-office.gr/forum/excel-erotiseis-apantiseis/6151-eiresi-stilis-akeraion-arithmon-metaksi-midenikon-stilon.html)

vangelis1964 20-07-22 11:10

Εύρεση στήλης ακέραιων αριθμών μεταξύ μηδενικών στηλών
 
1 Συνημμένο(α)
Καλημέρα.
Αργά και σταθερά και με την βοήθεια σας μαθαίνω όλα τα μυστικά του excel και όσο ανακαλύπτω τόσο με γοητεύει.
Συγχαρητήρια στη σελίδα :thumbup:
Σήμερα λοιπόν :wall: ψάχνω να βρω (προφανώς συνάρτηση?) η οποία να με διευκολύνει όχι μόνο στην ανεύρεση της στήλης με ακέραιους αριθμούς μεταξύ μηδενικών στηλών αλλά να μου την τοποθετεί και δίπλα σε κενή στήλη ( δλδ να αποφύγω να κάνω αντιγραφή και επικόλληση) μαζί με τις προεκτάσεις της ( δλδ όλες οι μηδενικές στήλες και η στήλη με ακέραιους αριθμούς έχουν από κάτω προέκταση - συνέχεια αλλά με αριθμούς θετικούς-αρνητικούς-μηδέν)
Ευχαριστώ
Με Εκτίμηση

ΥΓ. Ο αριθμός 4 είναι το max μεταξύ των κελιών FJ8 έως IM8 . Αυτό καθιστά την κολόνα -σειρά από κελί FU1 εως FU12 ως την μοναδική και την οποία θέλω να μεταφέρω. Δεν με πειράζει και αν είναι χωρίς χρώματα δλδ ασπρόμαυρο. Αυτή θέλω να τη μεταφέρω στη κολόνα LV (την έχω με κίτρινο)


Η ώρα είναι 01:08.

Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2