| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας Αγαπητοί φίλοι. Θα χρειαστώ την βοήθεια σας σε ένα θέμα πού έχω & έχω κολλήσει. Νομίζω ότι στο φύλλο δίνω μια κατανοητή εξήγηση για το τι ακριβώς χρειάζομαι. Εάν κάτι δέν είναι κατανοητό....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ... ** Το ερώτημα είναι με 3 σκέλη. Σας Ευχαριστώ για το χρόνο σας,,,,,,ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δημήτρη κάνε δοκιμές στο συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Κ.Γιώργο , τι να πω.......απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ......... Ειλικρινά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά. Να είστε πάντα καλά και να δίνετε λύσεις σαν και αυτή σε όλους μας. Η συμβολή σας είναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ. Με τιμή ΔΗΜΗΤΡΗΣ. |
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά Δημήτρη και καλή συνέχεια.
|
|
| |||
| |||
|
Να επανέλθω λίγο με κάτι που είδα Κ Γιώργο & λοιποί φίλοι και ρωτώ εάν είναι εύκολο να το συμπληρώσουμε. Στα από - εώς να μπορεί να παίρνει τιμές απο το listbox-----> ΒΗΜΑ. Και κάτι που τώρα είδα ότι το έδωσα λάθος εγώ,το SUM να είναι μεν γραμμής αλλά οχι όλο, αλλά να προσθέτει τα άκρα κάθε φορά της αλληλουχίας. Π.Χ 23456 2+6=8 ΑΡΑ SUM 8 234567 2+7=9 3456 3+6=9 κτλπ. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δημήτρη δες το συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Ναί,πάρα πολύ σωστό. Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ μου για τον χρόνο σου και για την λύση. Να είσαι πάντα καλά. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Αφαίρεση αριθμών | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-01-20 18:44 |
| [Excel07] ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΙΘΜΩΝ | smasak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 15-02-19 19:58 |
| [VBA] Εύρεση αριθμών | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-08-18 10:44 |
| [Συναρτήσεις] Κατάταξη αρίθμων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-06-14 22:23 |
| [Συναρτήσεις] Επιλογή αριθμών | gpentez | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-03-12 07:56 |
Η ώρα είναι 07:58.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο