| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά. Ήρθε η ώρα να ζητήσω (ξανά) τα φώτα σας.. έχω ένα θεματάκι και θα χρειαστώ τα φώτα σας.. Στο συνημμένο αρχείο υπάρχει παράδειγμα τι θέλω να κάνω όμως περιληπτικά ψάχνω το κάτωθι: Σε ένα φύλλο εργασίας έχω στήλες με τις κινήσεις της ημέρας. Καταχωρώντας όνομα πελάτη και προϊόν θέλω το εξής: Αν στη στήλη 1 έχει το όνομα ΠΕΛΑΤΗΣ 3 ή ΠΕΛΑΤΗΣ 1 (έχω καταφέρει να το κάνω μόνο αν γράφει πελάτης 3) τότε το κελί να παίρνει την τιμή 4 ΚΑΙ αν στη στήλη 2 έχει ΠΡΟΙΟΝ 1 ή ΠΡΟΙΟΝ 2 να κάνει πολλαπλασιασμό ποσότητα επί τιμή (πχ 1*4) αλλά αν γράφει ΠΡΟΙΟΝ 3 να επιστρέφει μόνο την τιμή 4 χωρίς τον πολλαπλασιασμό της ποσότητας. ΥΠΟΣ.: το πραγματικό αρχείο έχει πολλές στήλες και στο τέλος δεν θα χωράει στην οθόνη το φύλλο, οπότε κάνω οικονομία στις στήλες.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μείωση - αύξηση τιμής σε εναν πίνακα | tsakan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-12-17 23:16 |
| [Excel07] Μείωση μεγέθους βιβλίου excel | Γιώργος Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 17-01-14 23:32 |
| [Συναρτήσεις] Συνδυασμός συναρτήσεων; | psammotettix | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-06-13 11:27 |
| [Συναρτήσεις] Συνδυασμός συναρτήσεων αναζήτησης και αναφοράς | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-06-13 18:07 |
| [Γενικά] Μείωση χρόνου υπολογισμών | comsup | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-04-13 23:23 |
Η ώρα είναι 04:36.

Θεματικός Τρόπος