| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, Αρχικά να αναφέρω πως είμαι αρχάριος στο excel και ζητάω την βοήθεια σας. Συνήθως ότι χρειάζομαι το ψάχνω και βρίσκω λύση στο ίντερνετ αλλά για το παρακάτω δεν έχω βγάλει άκρη. Θέλω να βρώ μια συγκεκριμένη τιμή ή οποία βρίσκεται στο Β κ C κελί σε προηγούμενη ημερομηνία απο αυτή που το ζητάω. Αν είνα δυνατόν τις προηγούμενες 15 ημέρες. Αναλυτικότερα, στο A έχει ημερομηνίες (απο παλιά σε νέα) στο Β κ C ονόματα και στο D είναι εκει που θα μου εμφανίζει αυτό που ζητάω. Αν πχ το όνομα "Vasileios" το οποίο βρίσκεται στο κελί Β αναφέρεται τις προηγούμενες 15 ημέρες (εκτός την ημερομηνία που έχει), στο κελί Β ή C και αν ναι να μου εμφανίσει την τιμή του κελιού E. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο ? Ευχαριστώ για όποιον μπορέσει να ασχοληθεί!!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση επιλεγμένης εμφάνισης τιμής | Spirosgr | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 04-06-19 12:14 |
| [Συναρτήσεις] ευρεση τιμης απο ψάξιμο με φίλτρο και τέσσερα κριτήρια | ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 05-05-19 16:50 |
| [Γενικά] Εύρεση κοινών τιμών σε δύο κελιά διαφορετικού φύλλου και απόδοση λογικής τιμής | greg13 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-11-11 10:42 |
| Αυτόματη εισαγωγή τιμής από προηγούμενη εγγραφή | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-06-11 17:30 |
| Αυτόματη εισαγωγή τιμής από προηγούμενη εγγραφή | pant | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 27-03-11 16:24 |
Η ώρα είναι 05:12.

Θεματικός Τρόπος