| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
καλημέρα στην παρέα θα ήθελα την βοήθειά σας αν γίνεται θέλω να μορφοποιήσω ενα μήνα στην εξής μορφή αυγουστο - μαιο - απριλιο κλπ δηλαδή να μην περιέχει το τελικό ς στο κίτρινο κελί δεν ξέρω αν γίνεται ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Θα πρότεινα τον τύπο:=SUBSTITUTE(TEXT(A1;"[$-el-GR]μμμμ");"ς";"") |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν δουλεύει βγάζει λάθος μήνα πχ. 1/1/2022 βγάζει Νοέμβριο |
|
| |||
| |||
|
=SUBSTITUTE(TEXT(A1;"[$-el-GR]μμμμ");"ς";) Λάθος Γιώργο το αντικατέστησα με =SUBSTITUTE(TEXT(A1;"[$-408]μμμμ");"ς";) και δουλεύει άψογα. Μάλλον διαφορετική version exell. Σε ευχαριστώ πολύ. Είσαι άπαιχτος |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Σταύρο έχεις δίκιο για τις εκδόσεις του Excel. Εγώ το δοκίμασε σε Excel 2016 64b. Να είσαι καλά και καλή συνέχεια. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση με βάση μέρος του περιεχομένου των υπό μορφοποίηση κελιών | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-01-22 14:36 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά ποσών από μήνα σε μήνα | dimitrisp | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-11-18 18:27 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση μήνα | steliosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 30-05-18 20:57 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση 1 μήνα πριν την λήξη | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 26-04-17 16:34 |
| [Συναρτήσεις] Eύρεση Μ.Ο. ανά μήνα | ικεατη | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 28 | 27-02-12 09:27 |
Η ώρα είναι 19:10.

Υβριδικός τρόπος