Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπερα, ευχαριστω για τις προηγομενες απαντησεις, ειδικα τον χρηστη kapetang, χαρη στον οποιο το αρχειο μου εχει κανει τεραστια προοδο. Προσπαθησα να χρησιμοποιησω οσους τυπους ηξερα σχετικα με το θεμα μου αλλα απετυχα. Το προβλημα ειναι το εξης: Εχω εναν πινακα με τις παρουσιες των ποδοσφαιριστων στις προπονησεις. Ονοματα / ημερομηνιες. Καθημερινα βαζω τον αριθμο 1 σε οποιον εχει παρουσια στην προπονηση. Υπαρχουν κ αλλες σημανσεις, οπως i (injured), S (suspended) κλπ. Επισης η αγωνιστικη περιοδος ειναι χωρισμενη σε 3 χρονικα διαστηματα, τα οποια υπαρχουν σε αναφορες κελιων (A5:A7). Η 1η περιοδος αρχιζει απο κελι Α5 μεχρι Α6 -1 μερα, η 2η Α6 μεχρι Α7 -1 μερα και η 3η απο Α7 μεχρι (καθε) σημερα. Θελω να μπορω να εχω τα αθροισματα των 3 περιοδων των παρουσιων των παικτων στις προπονησεις. Δλδ 1η περιοδος 25 προπονησεις / 2η περιοδος 43 προπονησεις / 3η περιοδος 9 προπονησεις. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Δες μία πρόταση στο συνημμένο. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπερα, μολις το ειδα, πρωτα απο ολα διαπιστωσα οτι η δουλεια γινεται ακριβως οπως θελω. Κατοπιν προσπαθησα να κατανοησω τον τυπο... Αδυνατο. Δεν υπαρχει λογος να προσπαθω, απλα σε ευχαριστω παρα πολυ. Ο τυπος για οποιον ενδιαφερεται (αν κ ειναι καλυτερα να δειτε το αρχειο) =COUNTIFS($I$10:$I$385,1,$D$10:$D$385,">=" & A5,$D$10:$D$385,"<" &A6) Α5, Α6, Α7 τα κελια με τις ζητουμενες ημερομηνιες |
| |||
| |||
![]()
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Μέσος Όρος Εύρους Τιμών | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 17-07-19 08:03 |
ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΑΞΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-10-16 09:13 |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων με προϋποθέσεις | ELSA | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 19-12-14 09:50 |
[Συναρτήσεις] Συχνότερη τιμή με προϋποθέσεις | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 07-05-12 10:34 |
[Συναρτήσεις] Στρογγυλοποίηση αριθμών με προϋποθέσεις | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 16-05-11 10:51 |
Η ώρα είναι 23:23.