Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() Καλησπερα, σε όλους! Στην πραγματικοτητα θα ηθελα να μπορω να εισαγω δεδομενα σε πινακα 2 διαστασεων που να επαναλαμβανονται. Συγκεκριμενα προκειται για τα στατιστικα ποδοσφαιριστων σε αγωνες προταθληματος. Αρα εχουμε: [ Ποδοσφαιριστες Χ Πεδία (πασες, σουτ, κλπ) ] Χ Αγωνες Θα μπορουσα να το φτιαξω χρησιμοποιωντας Access, αλλα έχω ηδη ολα τα στοιχεια των παικτων και της ομαδας και θα ηθελα να τα εχω στο ιδιο αρχειο. Αν υπαρχει τροπος να γεφυρωσω τους πινακες απο access σε excel θα μπορουσε να ειναι μια λυση. Ανεβασα εικονες απο το αρχειο μου, αν ειναι χρησιμο, μπορω να ανεβασω και το ιδιο το αρχειο. Σας ευχαριστω για την προσοχη σας. Δημητρης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Καταχώρηση δεδομένων μέσω Φόρμα Πίνακας | giannisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-11-18 20:53 |
[Excel07] Πίνακας Excel και μερική εμφάνιση δεδομένων | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 22-02-14 11:02 |
[Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-06-13 10:19 |
[Γράφημα] Δυναμικό Διάγραμμα μεταβλητών διαστάσεων. | gr8styl | Excel - Tips & Tricks | 0 | 18-12-11 13:56 |
[Excel07] Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω στήλες διαφορετικών διαστάσεων | mtheristis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 11-08-11 19:41 |
Η ώρα είναι 10:56.