Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Πινακας 3 διαστασεων δεδομενων

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-02-22, 15:30
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Πινακας 3 διαστασεων δεδομενων

Πινακας 3 διαστασεων δεδομενων-f0.jpg

Πινακας 3 διαστασεων δεδομενων-f3.jpg
Καλησπερα, σε όλους!
Στην πραγματικοτητα θα ηθελα να μπορω να εισαγω δεδομενα σε πινακα 2 διαστασεων που να επαναλαμβανονται. Συγκεκριμενα προκειται για τα στατιστικα ποδοσφαιριστων σε αγωνες προταθληματος.
Αρα εχουμε:
[ Ποδοσφαιριστες Χ Πεδία (πασες, σουτ, κλπ) ] Χ Αγωνες
Θα μπορουσα να το φτιαξω χρησιμοποιωντας Access, αλλα έχω ηδη ολα τα στοιχεια των παικτων και της ομαδας και θα ηθελα να τα εχω στο ιδιο αρχειο. Αν υπαρχει τροπος να γεφυρωσω τους πινακες απο access σε excel θα μπορουσε να ειναι μια λυση.
Ανεβασα εικονες απο το αρχειο μου, αν ειναι χρησιμο, μπορω να ανεβασω και το ιδιο το αρχειο.
Σας ευχαριστω για την προσοχη σας. Δημητρης
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Καταχώρηση δεδομένων μέσω Φόρμα Πίνακας giannisp Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 28-11-18 20:53
[Excel07] Πίνακας Excel και μερική εμφάνιση δεδομένων George R Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 22-02-14 11:02
[Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 09-06-13 10:19
[Γράφημα] Δυναμικό Διάγραμμα μεταβλητών διαστάσεων. gr8styl Excel - Tips & Tricks 0 18-12-11 13:56
[Excel07] Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω στήλες διαφορετικών διαστάσεων mtheristis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 11-08-11 19:41

Η ώρα είναι 10:56.