| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο καλησπέρα, Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Πράγματι η συνάρτηση INDIRECT δούλεψε. Η σκέψη που έκανα να έχω δύο αρχεία, demo1.xlsx ανοικτό και TA6.1.xlsx κλειστό δεν μπορεί να δουλέψει, Το δεύτερο αρχείο είναι μεγάλο και "βαρύ" Με την CHOOSE και την VLOOKUP μπορώ και παίρνω τα δεδομένα από το κλειστό αρχείο αλλά όχι στατικά κελιά. Αντίθετα με την INDIRECT μπορώ και παίρνω ότι θέλω, αλλά πρέπει το αρχείο να είναι ανοικτό ή να βρίσκονται όλα τα φύλλα στο ίδιο αρχείο. Σκέπτομαι λοιπόν 1ον. Να έχω το αρχείο με τα 4 φύλλα που χρειάζομαι ως πρότυπο και να κάνω αντιγραφή ή επικόλληση του φύλλου (αυτό που ορίζει το κελί L2 του φύλλου ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ) που χρειάζομαι από το αρχείο ΤΑ6.1.xlsx. Ίσως εδώ λίγος κώδικας θα με βοηθούσε. 2ον. Να έχω το αρχείο demo1.xlsx με τα 4 φύλλα μόνο και να χρησιμοποιήσω κώδικα. Αυτό είναι πολύ δύσκολο για μένα. δεν ξέρω - διαβάζω διάφορα άρθρα , αλλά δεν έχω βρεί κάτι που να με εξυπηρετεί. Σε ευχαριστώ .... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Προβλημα στο αρχειο μου | balokalex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-02-17 23:26 |
| [Excel07] Βοήθεια για ένα αρχείο | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-06-14 12:51 |
| [ Ερωτήματα ] Αναζήτηση σε αρχείο mdb | zaf_4 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-09-13 12:24 |
Η ώρα είναι 23:35.

Θεματικός Τρόπος