Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Γεια σας Όταν ανοιγω το αρχειο μου δεν μπορω να δουλεψω και βγάζει μήνυμα οτι η εφαρμογη microsoft access σταμάτησε να λειτουργει και το πρόγραμμα κλείνει και στην επιφάνεια εργασίας έχει ανοίξει ένα άλλο access με ενα λουκετάκι. Ζητώ βοήθεια. Δε μπορώ να σκεφτώ οτι θα χάσω το αρχείο μου ![]() Ευχαριστώ πολύ |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Αλεξάνδρα καλώς ήρθες στην παρέα μας. Ερώτηση:Άλλο αρχείο access ανοίγει κανονικά; Αν ναί δοκίμασε να μετονομάσεις τη βάση σου. Αν δεν ανοίξει και πάλι δώσε στη γραμμή εντολών ή στην εκτέλεση: C:\Users\user\Desktop\test.accdb /decompile Όπου user το όνομα χρήστη του υπολογιστή σου και test το όνομα της βάσης σου. ΥΓ. Καλό είναι να δημιουργούμε τακτικά αντίγραφο της βάσης που δουλεύουμε.
__________________ Φιλικά, Νάσος |
| |||
| |||
![]()
Νάσο καλησπέρα Άλλαξα όνομα στο αρχείο μου και δουλευει κανονικα. Το είχα και σε backup σε στικάκι οπου δούλευε κανονικά αλλά απο τον υπολογιστή του γραφείου καθόλου. ευχαριστώ πολύ, είχα αγχωθει πααααρα πολύ Καλο βραδυ σε όλη την ομάδα |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχείο *doc και όχι *docx | γιώργοςΚ | Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-10-14 13:08 |
Πρόβλημα office 2007- αρχείο xllel. Dll | Mikets | Ms-Office | 0 | 02-01-14 14:56 |
[Excel07] Βοήθεια με πρόβλημα σε αρχείο Excel | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-11-13 10:32 |
Αρχείο .accde | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-10-13 21:48 |
Βοήθεια για πρόβλημα σε αρχείο word - αντικατάσταση λέξεων με το ναι | tlgreece | Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 09-09-12 13:14 |
Η ώρα είναι 17:50.